Hoe tem je een Weight Watchers Points Track

Hoe tem je een Weight Watchers Points Track

Weight Watchers Points verwijst naar een unieke manier van het bijhouden van je eiwitten, koolhydraten, vetten, en de inname van vezels, dat is een hoofdbestanddeel van het Weight Watchers dieet programma. Het punten systeem geeft u de vrijheid om te eten wat je wilt, zolang je maar binnen je dagelijkse punten waarde. Deze waarde is gebaseerd op uw leeftijd, lengte, niveau van activiteit, geslacht en gewicht. Het bijhouden van uw dagelijkse inname van voedsel en de overeenkomstige punten waarde is eenvoudig.

Instructies

Normale Calculator

•  Lees de voedingswaarde label. Voer het aantal grammen vet in uw rekenmachine. Delen door 12. Noteer de resulterende figuur en labelen als F. Hoe groter de hoeveelheid vet in een punt, hoe hoger de totale punten waarde.

•  Voer het nummer van de totale calorieën en deel dit door 50. Label het resulterende getal C. Hoe meer calorieën een item heeft, hoe hoger de totale punten waarde.

•  Voeg C + F samen in uw rekenmachine. Het resulterende getal is X.

•  Zoek het aantal vezels gram in de gegeven punt en voer dat getal in de rekenmachine. Hoe meer vezels een levensmiddel, hoe lager de potentiële punten waarde. Verdeel het aantal vezels gram per vijf. Dit resulterende getal is uw waarde van Y.

•  de waarde van Y af te trekken van de waarde van X. Dit is uw geschatte punten waarde voor een bepaald object. Als het antwoord heeft een aantal van vijf of meer achter de komma, dan zou je het boven afronden. Als het nummer is minder dan vijf ronde neer. Bijvoorbeeld, 12,6 tot rond 13 en 11,3 zouden beneden afronden 11.

•  Bereken de punten voor elk voedsel dat je verbruikt gedurende de dag, het bijhouden van uw totaal aantal punten in een notebook of op dezelfde rekenmachine als het een geheugenfunctie.

Track Online

•  Bezoek Weight Watchers online als je wilt je per maand betaalt voor een uitgebreide punten tracking programma waarmee u op te zoeken voedsel in de Weight Watchers-database. Dit is vooral nuttig voor het restaurant voedingsmiddelen die geen toegang hebben tot hun informatie over voeding kunnen toestaan. U kunt ook downloaden van een punten rekenmachine van de site op uw computer die u toelaat om de calorieën, vet en vezels voeren van een item om de punten te bepalen.

•  Ga naar een website die gratis punten biedt het volgen zoals "Calculator Kat" of "Webmilhouse" of "Calculator.net" om uw punten te berekenen.

•  Bereken de punten waarde voor al het voedsel dat je eet op een vergelijkbare manier, het optellen van alle voedsel dat je verbruikt als je de hele dag om ervoor te zorgen u binnen uw gegeven punten waarde blijven. Als je hebt geabonneerd op Weight Watchers Online, zal de computer de software het voor u doen.

Kralen Armbanden

•  Tel de kralen op de armband totdat de hiel die bij je dagelijkse punten aantal te bereiken.

•  Bevestig de sluiting van een kleine charme direct na deze kraal.

•  Bevestig een grotere charme aan de sluiting van de armband, die het begin van de dag vertegenwoordigt. Als u verbruikt punten, verplaats de grote charme één kraal voor elk punt dat u verbruikt. De grotere charme dus niet door de kleine charme, om te blijven binnen uw toegestane dagelijkse punten waarde.