Hoe tem je een Spleen Shrink

Hoe tem je een Spleen Shrink

De milt kan vergroot voor een meerderheid van de redenen, waaronder bacteriële infecties, bloedstolsels, leverziekte geworden en kan zelfs leiden tot het orgel om blijvend beschadigd raken, waardoor ernstig letsel. Omdat de belangrijkste rol van de spleenâ € ™ s is te helpen bij uw immuunsysteem door het doden van oude rode bloedcellen, het opslaan van gezond bloed en helpen om het lichaam te ontgiften, het hebben van een vergrote milt kan zeer gevaarlijk zijn. Hier zijn een paar snelle tips over hoe u uw milt krimpen, als het in feite vergroot worden.

Instructies

Hoe tem je een Spleen Shrink

•  Alvorens stappen om een vergrote milt krimpen, moet u eerst overleggen met een medische professional. Na een reeks tests en procedures, zal een medische professional dan in staat zijn om de oorzaak van uw vergrote milt nauwkeuriger te bepalen en beter te begrijpen hoe het te repareren. De arts zal waarschijnlijk bestel een reeks tests, waaronder bloedonderzoek, een MRI, een kat scannen en eventueel een reeks biopsies.

•  Het nemen van voldoende rust en het vermijden van inspannende activiteiten kunnen helpen om de milt te verkleinen en elimineren van verdere schade. Waardoor het lichaam tot rust doet wonderen voor je immuunsysteem, evenals interne organen. Voldoende rust kan het lichaam de tijd om te genezen en te herstellen zelf, die zou kunnen zijn precies wat uw milt nodig heeft om terug te keren naar de normale grootte. Tijdens deze periode van rust, zorg ervoor dat elke sport of andere rigoureuze activiteiten die verdere schade zou kunnen veroorzaken aan de milt, zoals het veroorzaken van de milt om breuk, die levensbedreigend kan zijn te vermijden.

•  Het nemen van een mariadistel supplement elke dag, kan het verbeteren van de algehele gezondheid van uw milt en de lever, en kan ook worden gebruikt om uw milt weer in de juiste balans te brengen. Melkdistel is belangrijk voor het lichaam, omdat het werkt om te beschermen en ontgiften levercellen die mogelijk beschadigd. Dit is belangrijk om de milt, omdat een vergrote milt is vaak het gevolg van een overbelast lever. Het nemen van mariadistel kan helpen om dit onderliggende probleem te corrigeren, het brengen van uw milt weer in evenwicht. Probeer het nemen van 250 mg van Milk Thistle twee keer per dag voor maximale resultaten.

•  Radiotherapie is een meer geavanceerde optie voor de behandeling van een vergrote milt die je kunt proberen als je lichaam niet reageert op andere behandelingen. Bestralingstherapie maakt gebruik van zeer krachtige radioactieve röntgenstralen krachtig doden kankercellen, waardoor de cellen groeien en delen. Deze behandelingsmethode kan met succes worden gebruikt om een ​​vergrote milt behandelen door injectie sterk aangedreven röntgenstralen in de milt en de omliggende gebieden, die op hun beurt werken ontstoken miltcellen doden. Deze behandeling heeft veel bijwerkingen, waaronder zware braken. Deze behandeling moet worden gezien als het laatste redmiddel voor de behandeling van een vergrote milt.

•  Door het behandelen van de onderliggende oorzaken van een vergrote milt, kunt u in staat om succesvol te behandelen een reeds bestaande vergrote milt, of helemaal te voorkomen dat een vergrote milt. Omdat een vergrote milt is vaak tijden een symptoom voor een reeds bestaand gezondheidsprobleem in het lichaam, door het ontdekken en behandelen van dit bestaand probleem, dan kunt u uw milt weer in goede gezondheid te brengen. Soms kan dit antibiotica, of kan bestraling indien het probleem wordt veroorzaakt door een virus kanker, zoals leukemie of de ziekte Hodgkinâ € ™ s.

•  Yoga is eigenlijk een bekende optie voor de behandeling van een vergrote milt voor duizenden jaren geweest. Bepaalde Yoga oefeningen daadwerkelijk kan helpen om te masseren en ondersteunen van de milt, indien correct gedaan. Yoga houdingen zoals de Bound Angle, en strijder stelt, zijn bekend goed voor de milt te zijn en te ondersteunen betere gezondheid milt. Zorg ervoor dat, als u al een vergrote milt, nauwer overleg te plegen met een yoga-instructeur, om erachter te komen de beste yoga-oefeningen die je kunt doen, dat zal nog niet verder in gevaar brengen uw gezondheid.

Hints

  • Het eerste wat je moet doen, als u denkt dat u een vergrote milt hebben, moet onmiddellijk naar een dokter. Van daaruit kan hij u het beste advies over hoe verder te gaan.