Hoe tem je een eetschema wijzigen

Hoe tem je een eetschema wijzigen

Eten op een regelmatig schema is moeilijk als je niet gewend bent aan het eten op die manier. Je zou een middernacht snacker zijn of eten alleen een paar maaltijden gedurende de dag en de behoefte voelen om veranderingen aan te brengen. Om uw eetschema veranderen, moet je beginnen met een verandering in uw eetgewoonten. Uw eetgewoonten kunnen uw planning beïnvloeden en je mag niet realiseren. Ben je in de gewoonte van het overslaan van het ontbijt? Zou je liever een lichte lunch en een zwaar diner? Een gezonde eetschema kan deze gewoonten die na verloop van tijd hebben ontwikkeld veranderen.

Instructies

Maak een nieuw schema

•  herschikken uw activiteiten meer tijd om te eten, zodat de drang om maaltijden overslaan verminderen. Slechte voedingskeuzes en gewoonten moet worden vervangen door het plannen en beter voedsel opties. Maaltijden zoals ontbijt en gezonde snacks toe te voegen aan uw schema. Bereid je mentaal naar je nieuwe eetschema haalbaar te maken. Versterken van de gedachte dat u uw nieuwe schema moet doen zodat je je houdt aan het beter.

•  Begin uw nieuwe eetschema door het schrijven van uw recente eetgewoonten in een levensmiddel log. Lijst van alle van de voedingsmiddelen die u verbruikt, maar ook, de tijd van de dag je eet voor een hele week. Dit zal u toelaten om het patroon te herkennen in je eetschema. Begin met eenvoudige veranderingen in je schema, zoals het voorbereiden van uw voedsel te voren te maken. Maak een food-menu of kok meerdere voedingsmiddelen voor tijd voor die momenten die u opraken van de tijd en de noodzaak om te eten op de weg.

•  Bepaal wanneer te voegen of te verminderen voedselconsumptie. Uw logboek zal u vertellen wanneer u eet. Het zal ook onthullen als u te veel of te weinig eet. Gebruik dit als een instrument om te bepalen wanneer te voegen of te verminderen uw voedselconsumptie. Verminder tussendoortjes om een ​​regelmatig schema te houden als u merkt dat deze te hoog is. Maak tijd, zodat u een extra maaltijd kunt toevoegen in de dag als u merkt dat u slechts twee keer per dag eten. Herzie uw planning, zodat u de maaltijden tijdens je pauzes op het werk of eten tussen de klassen.

•  Pack verschillende gezonde snacks en een extra maaltijd in een koeler elke dag. Dit zal ervoor zorgen dat u voedsel om een ​​regelmatig eetschema te behouden. Omdat het vermindert overgeslagen maaltijden, het houdt je ook van binge eating of meer dan overgeeft. Te veel eten in één maaltijd zal je eet-schema te veranderen omdat je te vol om te eten bij je normale tijd zal zijn. Kies voedingsmiddelen die ook bij kamertemperatuur op het werk in het geval u niet beschikt over een koelkast hebben kunnen worden opgeslagen.

Hints

  • Eet kleinere maaltijden vaker, zodat je stofwisseling niet vertragen.
  • Breng uw wijzigingen geleidelijk, zodat je niet het gevoel overweldigd met het schema.