Hoe Technici Clean Hearing Aids

Outside Cleaning

Hoortoestellen zijn technisch elk apparaat dat een persoon helpt bij het horen beter. Deze medische inrichtingen zijn in verschillende soorten, van die welke aan de buitenzijde van het eten die welke in het binnenoor worden ingedrukt rusten. Het reinigingsproces is uitgebreid, gezien de beperkte omvang van een gehoorapparaat. de buitenkant moet eerst worden schoongeveegd met absorberende doeken, en het oorstukje (voor modellen die rusten buiten het oor) is verwijderd en gereinigd met water en zeep, vervolgens voorzichtig geborsteld. Technici kunnen een vergrootglas gebruiken om ervoor te zorgen dat de behuizing schoon wordt afgeveegd voordat ze verder gaan. Bovendien is een dunne draad kan worden gebruikt om de was uit de punt van het hoortoestel te verwijderen. Vaak is de tip zal gecoat in was geworden, interfereren met de werking van het hoortoestel.

Inside Cleaning

Hoortoestellen zijn gesloten apparatuur, en slechts een gecertificeerde technicus kan openen één op zonder dat de garantie vervalt. Als een technicus nodig heeft om de binnenkant van een hoortoestel schoon, kan hij open het vormen en onderzoeken van de inhoud. Vanwege de gevoelige componenten en technologie die is gevonden in een hoortoestel, technici liever lucht te gebruiken. Technici schieten samengeperste lucht uit kleine blikjes bij een lage snelheid om stof en gedroogde was te verwijderen. Bovendien, kleine stofzuigers zuigen uit losse brokstukken van binnen een gehoorapparaat. Zwaardere methoden kunnen de componenten, die zou resulteren in andere reparatie noodzakelijk beschadigen.

Onderhoud

Hoewel de eigenaar kan naar beneden te vegen en het reinigen van de buitenkant van een gehoorapparaat, moet de binnenkant van het hoortoestel niet worden geopend en gereinigd door iemand anders dan een technicus die brokstukken kunnen herkennen en die het apparaat kan weer in elkaar nadat het reinigen is voltooid. Sommige bedrijven bieden gehoor schoonmaak hulp als een dienst, maar voor een vergoeding, kan het hoortoestel worden teruggestuurd naar de fabrikant waar het zal worden schoongemaakt en gecontroleerd alvorens terug te keren naar de eigenaar.