Hoe te Zwangerschap Bloeden Behandel

Vaginale bloeden tijdens de zwangerschap kan alarmerend zijn. Echter, het bloeden is vaak niet ernstig en de meeste vrouw die sommige zwangerschap bloeden meegemaakt hebben gezonde voldragen baby's afgeleverd. Wanneer je zwangerschap bloeden ervaart, dient u onmiddellijk contact op met uw arts om uit te sluiten tekenen van een probleem. Bloeden in het eerste trimester is gewoonlijk implantatie, wanneer de bevruchte eicel hecht aan de baarmoeder of cervicale verandert van zwangerschap. Een infectie kan ook leiden tot vaginale bloeden. Soms is een teken van ernstige problemen zoals een miskraam, ectopische zwangerschap, of kies zwangerschap. Hier is een gids om u te helpen de zwangerschap bloeden te behandelen.

Instructies

Hoe te Zwangerschap Bloeden Behandel

•  Bel uw arts onmiddellijk en vraag een noodsituatie afspraak. U moet uw arts de dag dat het bloeden begint om uit te sluiten ernstige complicaties te zien. Volg de instructies van de verpleegkundige bepaalt u voor te bereiden op de arts te bezoeken. Pas alle benodigde pads of inlegkruisjes.

•  Ga naar de dokter. Uw arts zal een bekken-examen en een echografie uit te voeren. De arts zal controleren of de baby's hartslag en meet de groei door middel van de echografie. De bekken-examen zal cervicale conditie tonen.

•  laten testen op besmetting. Uw arts zal u testen op een blaasontsteking, dat is vrij veel voor tijdens de zwangerschap en kan bloedingen veroorzaken.

•  Haal het bloedonderzoek op dezelfde dag als de afspraak. De arts zal meestal wat bloed werk om dingen zoals humaan choriongonadotrofine (hCG) niveaus en de progesteron hormoonspiegels te controleren wanneer er zwangerschap bloeden bestellen. Lage progesteron niveaus kunnen bloedingen in het begin van de zwangerschap tot gevolg hebben. Een progesteron toeslag kan worden voorgeschreven om de hormoonspiegels omhoog te brengen naar normaal en het bloeden te stoppen. Het is belangrijk om dit te weten te komen, omdat onbehandeld lage progesteron niveaus kan leiden tot een miskraam.

•  Volg uw arts orders. Uw arts zal u uitleggen hoe u het beste zorg voor u en uw baby.

•  Rust en verheffen je benen. Uw arts kan bedrust voorschrijven totdat het bloeden stopt. Zelfs als bedrust niet wordt besteld, proberen om extra rust te krijgen totdat het bloeden stopt. Wanneer u tot vaststelling, verheffen je benen op een kussen of twee.

•  Blijf positief en kalm. Je baby kan je emoties te voelen. Angst is niet goed voor u of uw baby. Je hebt de dokter, gekregen alle benodigde examens en tests gezien, en worden volgens de instructies van de arts. Vergeet niet dat de meeste moeders die zwangerschap bloeden ervaring te leveren gezonde baby's. Positief te blijven en rustig zal u helpen sneller te herstellen en houden u en de baby gezond.

Hints

  • Ga naar de dokter wanneer je vaginale bloeden tijdens de zwangerschap.
  • Volg de instructies van uw arts.
  • Praat met uw arts over alle zorgen die u hebt tijdens je zwangerschap.
  • Als je zwangerschap bloeden ervaren, vraag dan een progesteron niveau bloedtest. Sommige vrouw hebben een lage progesteron niveaus en dit hormoon is uiterst belangrijk om een ​​gezonde zwangerschap. Als progesteron niveaus laag zijn, zal uw arts een progesteron supplement voorschrijven.
  • Roep onmiddellijk medische hulp als de zwangerschap bloeden is zwaar genoeg om pads te genieten, bevat stolsels van materiaal, en gaat gepaard met kramp of scherpe pijn.