Hoe te zuurstofverzadigingsbereik Natuurlijk Verbeter

Zuurstofverzadiging verwijst naar het bedrag of percentage van de zuurstof die wordt gevonden in het bloed. De National Institutes of Health stelt dat normale niveaus van de zuurstofverzadiging in gezonde mensen die op zeeniveau liggen tussen 94 en 100 procent. Mensen met een longziekte, slaapapneu of wonen in grote hoogten te meten vaak minder dan 94 procent van de zuurstofverzadiging testen. Het verliezen van gewicht, het voorkomen van aandoeningen zoals bloedarmoede en wordt behandeld voor slaapapneu kunnen zijn natuurlijke manieren om de zuurstofverzadiging lezingen te verbeteren.

Instructies

•  Afvallen als je overgewicht en lijden aan zuurstoftekort als gevolg van obstructieve slaapapneu. Een juli 2009 nummer van het American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine meldde dat een persoon de body mass index een negatief effect op de zuurstofverzadiging tijdens verstoorde slaap kan hebben. De Mayo Clinic legt uit dat het verliezen van gewicht kan helpen bij het minimaliseren slaapapneu symptomen. Maak een gezond plan van het gewichtsverlies onder toezicht van uw arts.

•  Zich te onthouden van het drinken van alcohol of het gebruik van spierverslappende medicijnen vlak voor het naar bed gaan. Het gebruik van deze stoffen verlaagt je spierspanning en kan een belemmering te creëren om te ademen met je keel weefsels. Als u stopt met ademhalen, hoe kort ook, terwijl u slaapt, zal uw zuurstofgehalte dalen.

•  Verbeteren van de zuurstofverzadiging van nature door ervoor te zorgen dat u goed gevoed met alle essentiële vitaminen en mineralen moet je krijgen. De Mayo Clinic stelt dat hypoxemie, een andere term voor een laag niveau van zuurstof in je bloed, kan worden veroorzaakt door bloedarmoede. Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan ijzer, foliumzuur en vitamine C kan helpen bloedarmoede te voorkomen. Als u bloedarmoede en ervaring zuurstofdesaturatie (niveaus lager dan 94 procent), proberen om meer vlees, citrusvruchten, volle granen en zuivel te eten. Neem een ​​vitaminesupplement als je dieet geeft je niet de voedingsstoffen die je nodig hebt.

•  Vraag uw tandarts over het gebruik van een orale apparaat open te stellen uw luchtwegen terwijl je slaapt. Dit kan helpen voorkomen dat slaapapneu en zal lager-dan-normale zuurstofverzadiging tarieven te verbeteren als je in staat om ononderbroken slaappatroon te ontwikkelen zijn.