Hoe te Zorgverzekeringen voor reeds bestaande aandoeningen Switch

Reeds bestaande medische factoren kunnen u beletten het verkrijgen van betaalbare ziektekostenverzekering. Als uw huidige ziektekostenverzekering plan heeft geen betrekking op uw lichamelijke conditie bestaat, annuleert uw beleid of verhoogt uw tarieven als gevolg van een reeds bestaande aandoening, kan het tijd om te zoeken naar nieuwe ziektekostenverzekering zijn. Particulier ziektekostenverzekering kunnen opties bieden; maar zo niet, dan zal de overheid gesteunde verzekeringen u dekken. Als je het schakelen plannen, doe je het huidige beleid niet annuleren tot u een nieuwe hebt beveiligd.

Instructies

•  Breng voor individuele ziektekostenverzekering. U kunt direct van toepassing op de websites van grote luchtvaartmaatschappijen, zoals Aetna, United Healthcare of uw regionale Blue Cross plan. U kunt ook werken met een verzekeringsagent om u te helpen dekking te vinden.

•  Koop een extra rijder aan een reeds bestaande toestand niet onder de reguliere ziektekostenverzekering plan van de vervoerder te dekken. Zo Assurant Health biedt rijders voor kraamzorg, een reeds bestaande aandoening niet gedekt via de individuele ziektekostenverzekering plannen.

•  Vraag uw staat hoog risico zorgverzekering. Veel staten financieren verzekering plannen voor mensen die zijn geweigerd dekking als gevolg van reeds bestaande gezondheidsproblemen. Als uw staat dit niet aan te bieden, kunt u dekking te verkrijgen onder de federale overheid gefinancierd reeds bestaande toestand Insurance Plan, aangeboden onder de Affordable Care Act, die op 1 juli in werking trad, 2010. Bezoek Healthcare.gov of uw staat van dienst van verzekering website voor meer informatie over de geschiktheid en hoe toe te passen.

•  Schakel over naar het nieuwe plan na het krijgen van goedkeuring en bevestiging van uw nieuwe dekking van de ingangsdatum. Maak premiebetalingen aan de nieuwe verzekeraar en een medische identiteitskaart en identificatienummer van uw nieuwe ziektekostenverzekering plan te verkrijgen.

•  Stop het betalen van premies op uw huidige ziektekostenverzekering en informeren de vervoerder die u van plan bent om de dekking van kracht op de datum van de nieuwe dekking te annuleren. Uw bestaande plan je toch te annuleren als gevolg van uw lichamelijke conditie bestaat of kan de premie fors op te voeren als er veel high dollar claims voor uw zorg ingediend geweest zijn.

Hints

  • Bekendmaking van alle reeds bestaande voorwaarden op uw aanvraag, want als je dat niet doet en de verzekeraar dit ontdekt later, kan het uw dekking te annuleren of de betaling op een zorg met betrekking tot uw lichamelijke conditie bestaat ontkennen.