Hoe te Zoeten met honing voor Diabetici

Hoe te Zoeten met honing voor Diabetici

Honing is een natuurlijke verwondering en heeft vele toepassingen. In een gepresenteerd op de First International Symposium on Honey and Human Health op 17 januari 2008 papier, Dr David Baer van het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA), meldde dat honing is een superieur verzoeting keuze, want het lichaam kan gebruiken honing beter dan sucrose of glucose alleen. Dit is goed nieuws voor diabetici, omdat honing kan suiker vervangen in vele gerechten. Er moet echter niet worden te veel gebruikt. Honing heeft een hogere koolhydraten en calorieën per theelepel dan suiker en moeten worden geteld in koolhydraten en calorieën dieet plannen.

Instructies

•  Vervang kristalsuiker met honing in elk recept. Honing wel hogere calorieën en koolhydraten niveaus dan kristalsuiker, maar het is ook zoeter dan suiker. Dit zal u toelaten om een ​​kleiner bedrag te gebruiken van honing om een ​​recept te zoeten.

•  Beperk de hoeveelheid honing inname per dag om 04:57 eetlepels, afhankelijk van het dieet. Iedere eetlepel honing heeft 60 calorieën, die de intake zal maken 180-300 calorieën per dag van honing.

•  Gebruik honing in meer dan enkel recepten. Voeg de honing om iets dat moet zoetstoffen, zoals yoghurt en groene thee.