Hoe te Wis Psoriasis van de hoofdhuid

Hoe te Wis Psoriasis van de hoofdhuid

Psoriasis is een veel voorkomende huidaandoening van de hoofdhuid, die ten minste 50 procent van alle personen die lijden aan psoriasis, volgens de National Psoriasis Foundation. Dit ontstaat wanneer de huidcellen in de hoofdhuid groeien te snel, die rode laesies die zijn bedekt met schubben. Hoewel de hoofdhuid is een van de moeilijkste plaatsen behandeling van psoriasis van de hoofdhuid, er aantal behandelingen voor.

Instructies

•  Aankoop speciaal medicinale shampoos van de apotheek. De Nieuw-Zeelandse Dermatologische Society suggereert ofwel een koolteer shampoo of een schimmeldodende shampoo zoals ketoconazol, zinkpyrithion of ciclopirox. U kan nodig zijn om de shampoo te gebruiken op een regelmatige basis voor een aantal weken voordat je een voordeel. Hoewel ze veilig zijn voor dagelijks gebruik, kan deze shampoo irritatie veroorzaken als een week meer dan tweemaal toegepast.

•  Behandel psoriasis op de hoofdhuid met calcipotriolzalf, suggereert de National Psoriasis Foundation. Calcipotriolzalf is een synthetische vorm van vitamine D3 die is geformuleerd voor vertragen huidcellen, kalk verwijderen en plat laesies. Drugs.com suggereert de toepassing van deze crème plaatselijk twee keer per dag, in de ochtend en avond. Voor zes tot acht weken of zoals voorgeschreven door uw arts kan u de behandeling voortzet.

•  Clear up psoriasis op de hoofdhuid met behulp van corticosteroïden als de psoriasis van de hoofdhuid is gelokaliseerd. Een onderzoek van de Wake Forest University School of Medicine gepubliceerd in de Dermatology Online Journal in 2000 wordt aanbevolen door een lokaal corticosteroïd zoals clobetasol. Het onderzoek toonde aan dat als gevolg van de toepassing van actuele clobetasol oplossing, was er tussen de 80 procent en 100 procent verbetering in de twee weken voor 80 procent van de mensen die de behandeling ondergaat.

Hints

  • Raadpleeg altijd een licentie zorgverlener voor advies over uw eigen individuele huidconditie.