Hoe te weten wanneer zij aan een arts Care for OCD

Hoe te weten wanneer zij aan een arts Care for OCD

Als je obsessief-compulsieve stoornis (OCS), voel je je in verlegenheid gebracht door uw conditie. De dwanghandelingen je voelt gedwongen herhaaldelijk uitvoeren, zijn iets wat je kan gaan tot het uiterste om te verbergen. Matige tot ernstige OCD kan zelfs bemoeien met je leven op een manier die ondraaglijk kan worden. Als dit het geval is, moet je beseffen dat het tijd is om medische hulp in te roepen.

Instructies

Herkennen Wanneer moet een arts Care for OCD

•  Vraag jezelf af of je OCD houdt u van het invullen van de dagelijkse taken. Wanneer uw rituelen nemen zo veel tijd elke dag dat je voortdurend te laat naar school of werk (of er nooit maken het helemaal niet), kan het tijd om medische behandeling te zoeken zijn.

•  Inventariseer hoe de OCD van invloed is op uw relaties. Als uw vrienden en familie uiten frustratie, ongeduld of zelfs woede over hoeven te wachten op je, terwijl je je rituelen uit te voeren, heeft uw OCD waarschijnlijk uit de hand gelopen.

•  Onderzoek hoe OCD beïnvloedt uw vermogen om plezier te hebben. Rituelen die u te houden van dingen die je graag doet (of van het hebben van plezier, terwijl je ze aan het doen bent) zijn een teken van OCD die een medische behandeling nodig heeft.

•  Controleer de hoeveelheid stress je obsessies en compulsies brengen u. Gevoel een enorme hoeveelheid interne stress over uw klachten is reden genoeg om medische behandeling te zoeken, zelfs als de symptomen niet bemoeien met je leven op een andere manier.

•  Denk aan uw algehele kwaliteit van leven. Als je voelt dat je het meeste uit van het leven in weerwil van uw symptomen, kan medisch ingrijpen niet nodig zijn.

•  Volg je persoonlijke gevoelens. Zelfs als uw symptomen zijn mild, kunnen ze meer dan je bereid bent te tolereren zijn. Als dat zo is, moet u medische hulp te zoeken voor uw OCD.

Hints

  • Een combinatie van medicatie en psychotherapie meestal de meest effectieve manier om OCD behandelen. U ontvangt een psychiater moeten medicatie en een psycholoog om de psychotherapie te voeren voorschrijven.
  • Kinderen kunnen meer stress te ervaren van symptomen van OCD dan volwassenen. Dit komt omdat ze niet herkennen waarom ze deze symptomen. Praten met een psycholoog over hun symptomen kunnen nuttig zijn voor kinderen, zelfs als er geen andere medische interventie wordt uitgevoerd.
  • Er is bewijs dat stress kan verergeren de symptomen van OCD. Het verzorgen van jezelf door het minimaliseren van stress in je leven kan helpen houden u gericht en beter in staat om deze symptomen te behandelen.