Hoe te weten of u Hyperhidrosis

Zweten is ons lichaam de manier van het regelen van de temperatuur bij inspanning of warme weersomstandigheden leiden tot onze interne thermometers te stijgen. Mensen met hyperhidrosis zweten volumes meer dan de gemiddelde persoon, zelfs in rust. Deze aandoening kan veroorzaken angst en extreme zelf-bewustzijn van degenen die lijden aan de symptomen ervan. Zich bewust zijn van de symptomen van hyperhidrose, het herkennen van een aantal van de gedragingen en zelf-behandelmethoden van hyperhidrosis patiënten en het zien van een arts kan u helpen om te weten of je de medische conditie.

Instructies

•  Meer informatie over de twee soorten hyperhidrose die zouden kunnen worden van invloed u. Als uw handen, voeten en andere kleine gebieden van het lichaam geworden overdreven bezwete op zowel de linker- als de rechterkant van je lichaam, dit heet primaire focale hyperhidrosis. Mensen met dit type van de aandoening hebben meestal geen onderliggende medische problemen. Secundaire gegeneraliseerde hyperhidrosis is een soort zweten dat grotere gebieden van het lichaam beïnvloedt en vaak wordt veroorzaakt door andere medische problemen en medicijnen.

•  Houd een dagboek dat beschrijft wanneer je voelt dat je te veel en wat je hebt onmiddellijk voorafgaand aan het zweten gedaan zweten. Primaire focale hyperhidrosis kan op elk moment, terwijl secundaire hyperhidrosis zweten is meestal tijdens de slaap. Een tijdschrift kan helpen herinneren de timing van uw symptomen en is een nuttig diagnostisch hulpmiddel.

•  Denk na over hoeveel (indien van toepassing) uw zweten uw dagelijks leven heeft beïnvloed. Mensen die hyperhidrose hebben meerdere malen veranderen vaak hun kleding per dag, houden papieren producten bij de hand om natte oksels en andere gebieden Blot en nemen tal van douches en baden. Als overmatig zweten veroorzaakt heeft u, op regelmatige basis, om sociale situaties te vermijden of interfereert met uw werk, kunt u hyperhidrose hebt.

•  De balans opmaken van elke huidirritatie of infecties die je hebt en hoe vaak je lijkt te huidproblemen ontwikkelen. Bacteriële en infecties voorkomen bij mensen die hyperhidrose.

•  Maak een afspraak met uw arts en breng hem je dagboek en andere waarnemingen. Hij zal u onderzoeken, neem uw medische geschiedenis en kan een aantal tests om de oorzaak van uw zweten bepalen draaien. Bloedonderzoek kan bepalen of u een medische aandoening heeft die kan bijdragen aan hyperhidrose. Een thermoregulatoire zweet test kan worden uitgevoerd om te meten hoeveel je zweet, terwijl in rust bij een normale kamertemperatuur.