Hoe te WBC Improve

Hoe te WBC Improve

Witte bloedcellen zijn de cellen die verantwoordelijk zijn voor het bestrijden van infecties in het lichaam. Een aantal witte bloedcellen, of aantal WBC, laat de arts weten of u een passend aantal witte bloedcellen in het lichaam. Als uw witte bloedcellen te laag is, kan uw lichaam niet in staat om te vechten tegen infecties. Als uw witte bloedcellen te hoog is, je bent op een groter risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten. Een zeer hoog of zeer laag aantal witte bloedcellen kan een ernstig onderliggend probleem wijzen.

Instructies

Als Uw WBC graaf is te hoog

Opzij •  Stel een uur per dag om iets te vinden ontspannen doen. Common-stress verlichten activiteiten zijn koken, mediteren of een bad nemen. Constante mentale stress kan een chronische verhoging van de witte bloedcellen veroorzaken. Het verlichten van stress op een regelmatige basis kan helpen WBC niveaus terug naar beneden.

•  Stoppen met roken. Rokers, vooral zware rokers, hebben de neiging om te ontwikkelen chronische laaggradige ontsteking, die zorgt voor een langdurig verhoogd aantal witte bloedcellen, volgens een studie uit 2008 gepubliceerd in "Industrial Health." Als je problemen hebt helemaal stoppen, probeer dan het kappen van één sigaret per week tot je niet meer roken.

•  Zorg voor een gezond lichaamsgewicht. Witte bloedbeeld kan soms abnormaal toenemen met gewicht. Hoe meer overgewicht je bent, hoe hoger het risico van toename. Verander een ongezonde eetgewoonte om de één tot twee weken. Ontdoen van calorische dranken, vervang één verwerkt snack met fruit elke dag en eet kleinere, meer frequente maaltijden.

Als Uw WBC graaf is te laag

•  Supplement met echinacea, ginseng en Astragalus. In 2003, het Institute for Integrative Cancer Care en Block Center for Integrative Cancer Care vond dat echinacea, ginseng en Astragalus had immuunsysteem stimuleren eigenschappen. De aanbevolen dagelijkse dosis van 1 tot 2 g gedroogde kruid of 2-4 ml tinctuur van echinacea, 100 mg voor ginseng en 4-7 g astragulus.

•  Exercise minimaal een half uur per dag. Matige dagelijkse oefening is aangetoond dat het immuunsysteem te stimuleren. Wees voorzichtig te lang of te krachtig om niet te sporten. Over-training daadwerkelijk kan leiden tot een daling van de witte bloedcellen.

•  Practice gezonde eetgewoonten. Eet vetarme zuivelproducten, fruit, groenten en mager vlees en vis regelmatig. Beperk voedingsmiddelen met grote hoeveelheden meervoudig onverzadigde vetten, zoals plantaardige oliën, omdat ze laag aantal witte bloedcellen kan veroorzaken. Vullen met een dagelijkse vitamine om ervoor te zorgen dat uw lichaam krijgt alle vitaminen en mineralen die het nodig heeft.

Hints

  • Calorieën tellen kan versnellen gewichtsverlies.
  • Aanhoudende hoge of lage aantallen witte bloedcellen kan een teken zijn van een meer ernstige onderliggende ziekte en dienen verder te worden geëvalueerd door een arts.