Hoe te Wazige Contacten wissen

Wazige contactlenzen kan vele oorzaken hebben. Vuil op de lens is de meest voorkomende oorzaak, vooral als oliën of andere bestanddelen een film hebben gedrukt op de lenzen. Tot oprichting van een dagelijkse gewoonte van goed contact lens hygiëne voorkomt onscherpte te voorkomen. Het schoonmaken van uw contactlenzen goed kan helpen om uw visie duidelijker en verlengen de levensduur van de lenzen. Onscherpe contacten kunnen ook worden veroorzaakt door droge ogen, sommige medicijnen en bepaalde medische aandoeningen. Het reinigen van de lenzen moet de eerste stap om te proberen voor het herstellen van duidelijke visie zijn.

Instructies

•  Was uw handen grondig voordat u contacten, met warm water en zeep, met de nadruk vooral op uw vingertoppen. Vermijd het gebruik van lotion of zeep die een ragfijn residu kan achterlaten op uw lenzen. Trim je duim en wijsvinger nagels, zodat ze niet scheuren of breken de lenzen.

•  Verwijder de eerste wazige contactpersoon uit uw oog of te verwijderen van de contactlens geval.

•  Draai de lens rechts-side-up, dus het vormt een kom vorm op het topje van je wijsvinger.

•  Knijp een druppel of twee van aanbevolen contact schoonmaken oplossing van uw arts of all-purpose oplossing op de lens. Knijp een druppel onder de lens zodat de oplossing aan beide zijden van het contact.

•  Wrijf de lens tussen duim en wijsvinger en zorg ervoor dat de oplossing dekt beide zijden van de lens. Wrijven zachtjes schoon te maken is aan te bevelen, zelfs voor "no rub" oplossingen, die hardnekkige proteïne afzettingen kunnen verlaten als de lenzen niet worden gewreven. Als u gebruik maakt van een desinfecterende oplossing die niet is bedoeld om te gaan in uw oog, spoel de lens met een bevochtiging of all-purpose oplossing na het schoonmaken.

•  Plaats voorzichtig de schoongemaakte lens in de juiste oog. Herhaal het reinigingsproces met de andere lens.

•  Spoel het contact geval met meer schoonmaak oplossing - Gebruik nooit water of een zoutoplossing - en laat de zaak en deksels de lucht drogen.