Hoe te Waterberging Lose

Hoe te Waterberging Lose

Zeventig procent van je lichaamsgewicht komt uit water. Waterberging kan je opgeblazen voelt en je handen, polsen, voeten, enkels en gezicht kijken gezwollen. Waterberging kan worden veroorzaakt door bepaalde geneesmiddelen, gebrek aan lichaamsbeweging, slechte voeding en uitdroging. Vochtretentie kan worden opgelost door het maken van een paar kleine veranderingen in levensstijl.

Instructies

•  Verminder je inname van natrium door te kijken naar wat je eet en hoe je je eten te bereiden. Zout in het voedsel dat je eet kan ertoe leiden dat uw lichaam te houden op het water. Volgens de American Heart Association een persoon moet 1,000 mg natrium verbruikt voor elke 1.000 calorieën verbruikt, 3.000 mg niet te overschrijden. Het lezen van etiketten van voedingsmiddelen en het vermijden van fastfood zoals pizza en frietjes kan helpen bij het verminderen van het vasthouden van water.

•  Eet voedsel met een hoog watergehalte hebben, met inbegrip van groenten zoals asperges, kool, wortelen, sla en komkommers. Het water in de voeding helpt hydrateren het lichaam, waardoor het minder waarschijnlijk willen vasthouden vloeistoffen.

•  Consumeer kruiden en voedingsmiddelen die natuurlijke diuretica zijn. Sommige natuurlijke diuretica omvatten appelazijn, selderij, selderij zaad, cranberry sap, paardebloem en groene thee.

•  Verhoog uw lichamelijke activiteit. Lichaamsbeweging, zoals hardlopen, wandelen en fietsen hulp afname van de bloat in je benen en enkels.

•  Drink veel water gedurende de dag. Je lichaam zou kunnen vasthouden aan het water, want het is uitgedroogd.

•  Neem vitamine B6, calcium en vitamine D. Deze vitamines helpen het lichaam te ontdoen van overtollig premenstrueel water gewicht.

•  Neem contact op met uw arts om te zien of de medicijnen die u inneemt oorzaak waterretentie. Bepaalde bloeddruk en diabetes medicijnen veroorzaken het vasthouden van vocht. Vraag uw arts of er sprake is van alternatieve medicijnen.