Hoe te voorkomen ziekte van Lyme

Hoe te voorkomen ziekte van Lyme

De beste manier om de ziekte van Lyme te voorkomen is om blootstelling aan teken voorkomen. Aangezien dit niet altijd mogelijk is, zijn er vele manieren om bescherming en verminderen de kans op de ziekte. Lees verder om te leren hoe je de ziekte van Lyme te voorkomen.

Instructies

•  Controleer uw huisdieren op teken. Een hond teek is veel groter dan een hert teek, en het is niet een bekende drager van de ziekte van Lyme. Als je merkt dat een hert teek op uw huisdier, en als uw huisdier toont tekenen van ziekte, contact op met uw dierenarts. Er is geen reden om de ziekte kan worden gecontracteerd door mensen van huisdieren vermoeden, maar de teek moet vernietigd worden om directe menselijke contact te voorkomen.

•  Draag beschermende kleding, zoals lange mouwen en broek als in gebieden die bekend staan ​​om thuis te zijn om teken herten. Terwijl dit ongemakkelijk tijdens hete zomermaanden kan zijn, zal het uw kansen van het oppakken van een teek verminderen.

•  Zorg voor een barrière om teken door plooien in je broek in je sokken. Dit maakt het onwaarschijnlijk dat ze zullen een stuk van de huid door te dringen en hechten aan vinden.

•  Kies lichtgekleurde kleding om buiten te dragen tijdens het voorjaar en de zomer. Dit zal het gemakkelijker maken om de teken op uw kleding te zien. Sommige zijn zo klein als een klein vlekje.

•  Maak gebruik van tick insectenwerende middelen die DEET bevatten. Een mengsel dat 20 tot 30 procent DEET is het meest effectief. Spuit het middel op alle blootgestelde kleding en huid. Zorg ervoor dat u de aanwijzingen en waarschuwingen op het etiket te volgen.

•  Blijf uit de buurt van gebieden die bebost, bossige en begroeid met hoog gras zijn. Als je moet lopen in een gebied dat bekend staat om zijn teken voorkomen, blijf zo ver mogelijk van bladafval en hoog gras mogelijk.

•  Zorg voor een-tick vrije ruimte rondom uw huis. Teken gedijen in gebieden die vochtig en bebost zijn. Zonnige, droge omgevingen zijn niet tick-vriendelijk. Houd uw gazon gemaaid en verwijder bladafval. Als u in een gebied waar vogelvoeders trekken herten leven, is het een goed idee om ze te verwijderen.

•  Vraag uw lokale licentie ongediertebestrijding bedrijf voor aas dozen om teken te trekken.

Tips & Waarschuwingen

  • Begrijp teken dat potentieel dragen de ziekte van Lyme zijn het meest actief in het voorjaar en de zomermaanden en zijn meestal te vinden in zwaar beboste gebieden.
  • Als u een probleem met teken besmettingen hebben, contact opnemen met een professioneel bedrijf in pesticiden over het toepassen van bestrijdingsmiddelen om teken te doden. De Environmental Protection Agency en staatswetten bepalen wat kan worden gebruikt en die een vergunning heeft voor het bestrijdingsmiddel toe te passen.