Hoe te voorkomen Ziekte van de Schildklier

Schildklier problemen worden steeds meer en meer een probleem voor mensen, en zijn een groeiend probleem in de medische sector. Maar, kunnen veel schildklier voorwaarden gemakkelijk worden voorkomen met een goede voeding en levensstijl. Het voorkomen van problemen met de schildklier kan u helpen een lang en gelukkig leven, en kan zelfs helpen om andere aandoeningen die het gevolg zijn van problemen met de schildklier te voorkomen.

Instructies

Het voorkomen van ziekte van de schildklier

•  Soja bevat een stof genaamd isoflavonen waarvan is aangetoond schildklier problemen. Het eten van te veel sojaproducten of het nemen van te veel soja-supplementen zijn vaak te wijten aan de schildklier problemen, dus het is belangrijk om soja te eten met mate tot problemen met de schildklier te voorkomen. Wanneer u geniet van sojaproducten, is het veiliger om de natuurlijke bronnen van soja zoals tofu of tempeh, in plaats van supplementen zoals pillen of poeders eten.

•  Fluoride maakt de schildklier te traag. Dit is gunstig voor mensen met een overactieve schildklier, maar als uw schildklier is normaal, moet u voorkomen dat het krijgen van te veel fluoride om eventuele problemen te voorkomen. Gebotteld water te drinken kan helpen, want leidingwater bevat vaak fluoride. Vermijd ook te veel fluoride behandelingen voor de tanden, en als je wel een schildklier probleem je kan zelfs kiezen om tandpasta die geen fluoride bevat te gebruiken.

•  Voor de preventie van schildklier problemen, de consumptie van jodium moet worden nauwlettend gevolgd. Het krijgen van te weinig jodium en het krijgen van te veel jodium kan zowel invloed hebben op de schildklier. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor een gezonde volwassene is 120 tot 150 mcg per dag. Dit bedrag wordt verhoogd voor zwangere en zogende vrouwen, en veel lager is voor baby's en kinderen. De meeste van de tijd, krijgen we onze jodium uit gejodeerd zout en van producten geteeld in normale, jodium-rijke bodem, maar sommige mensen leven in gebieden met een slechte jodium gehalte in de bodem en kan niet krijgen van het bedrag dat zij nodig hebben.

•  De vele giftige stoffen in sigaretten kan de schildklier problemen veroorzaken en zal de bestaande schildklier problemen te verergeren veroorzaken. Ook behandeling van schildklieraandoeningen vaak minder effectief voor rokers. Dit is een van de vele redenen dat als u rookt, moet je stoppen, en als je dat niet dan moet je niet beginnen. Niet roken is een effectieve manier om problemen met de schildklier te voorkomen.

•  Stress is aangetoond dat veroorzaken en verergeren een groot aantal voorwaarden, waaronder schildklieraandoeningen. Het verminderen van stress met oefening, yoga, meditatie en andere stress-reducerende methoden kan de schildklier problemen te voorkomen, en in sommige gevallen kan helpen om ze te keren.

•  Selenium is een mineraal dat kan worden als supplement, en is aangetoond dat de schildklier te voorkomen. Het is relatief goedkoop en kan gevonden worden op de meeste winkels die vitaminen en mineralen te voeren. Selenium wordt vaak opgenomen in de dagelijkse multi-vitamine formules. Praat met uw arts over het nemen van een selenium supplement.