Hoe te voorkomen Ziekenhuisinfecties

Het is geschat dat 1,7 miljoen Amerikanen besmet zijn, terwijl het hebben van een operatie in het ziekenhuis. Een groot deel van dit te maken heeft met de schoonmaak van het ziekenhuis, maar je bent niet helemaal op hun genade. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om voor de operatie om uw kansen op het ontwikkelen van een infectie te verminderen.

Instructies

Hoe te voorkomen Ziekenhuisinfecties

•  Haal de verzekering dat het medisch personeel dat zal worden behandelend heeft schone handen. Beleefd vragen of ze regelmatig hun handen wassen voordat de behandeling van patiënten. Soms zullen ze hun handen wassen recht voor u, zodat u niet nodig heeft om dit te doen. Mocht u toch een operatie, moet iedereen die hoest een masker te dragen of staan ​​minstens 6 meter van je.

•  Probeer te voorkomen dat het hebben van een blaaskatheter. Dit kan een infectie van de urinewegen die het de meest voorkomende ziekenhuisinfecties veroorzaken. Hoe langer een katheter, hoe groter het risico op infectie. Vraag uw arts of het mogelijk is te doen zonder.

•  Zorg ervoor dat u in goede gezondheid voor de operatie. Diabetes en obesitas verhogen de kans op infecties. Dus je moet proberen om deze voorwaarden onder controle van tevoren te hebben. Ook de behandeling van alle reeds bestaande infecties die je misschien al hebt.

•  Ga met je gevoel. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, deel ze met je arts.