Hoe te voorkomen voortplantingstelsel

Hoe te voorkomen voortplantingstelsel

Weten wat de oorzaak van de voortplantingsorganen infecties is van cruciaal belang voor het voorkomen van hen en het behoud van uw reproductieve gezondheid. Seksueel overdraagbare infecties, overmatige groei van bacteriën en infecties geïntroduceerd door medische procedures zijn de drie oorzaken van de voortplantingsorganen infecties bij vrouwen. Sinds voortplantingsorganen infecties steriliteit, schade kan toebrengen aan de ontwikkeling van foetussen, pijn en zelfs de dood in ernstige gevallen, het is belangrijk om ze efficiënt en snel te behandelen. Voorkomen ze in de eerste plaats is nog beter. Hier is hoe te voortplantingsorganen infecties bij vrouwen te voorkomen.

Instructies

Het voorkomen van voortplantingstelsel in Vrouwen

•  Stimuleer een gezonde voortplantingsorganen door goed te eten en het vermijden van overmatig suiker, die kan bijdragen aan bacteriële vaginose en candidiasis (gistovergroei) in je lichaam. Gebruik antibiotica alleen wanneer dat absoluut noodzakelijk is en eet yoghurt en knoflook aan gezonde bacteriën stimuleren en ontmoedigen opportunistische bacteriën formulier groeien in de vaginale-darmkanaal. Eet ongekookt gefermenteerde groente en zelfgemaakte zuurkool om de kwaliteit en kwantiteit van goede bacteriën in je lichaam te verbeteren.

•  Vermijd onnodige medische ingrepen of operaties, met inbegrip van geïnduceerde menstruele regulering, spiraaltje inbrengen en abortus provocatus, die een infectie kunnen introduceren in de baarmoeder of de vagina. Deze iatrogene infecties worden veroorzaakt door een medische ingreep die ofwel verstoort bacteriën al aanwezig, verder omhoog te bewegen de voortplantingsorganen, of brengt in schadelijke bacteriën van buitenaf.

•  Heb geslachtsgemeenschap alleen met uw echtgenoot en voorkomen van seksueel overdraagbare aandoeningen en infecties door resterende seksueel trouw aan je één partner voor het leven. Veel, zo niet de meeste, ernstige voortplantingsorganen infecties bij vrouwen zijn seksueel overdraagbare. Dit wetende is het essentieel om gezond te blijven.

•  Schedule regelmatige gynaecologische examens om te testen voor de voortplantingsorganen infecties. Laat ze zo snel mogelijk behandeld en voorkomen dat ze verergeren.

Hints

  • voorkomen voortplantingsorganen infecties vrouwen