Hoe te voorkomen vlekken op uw kunstgebit

U kunt vlekken op uw kunstgebit te voorkomen door aanpassing van uw dieet, het schoonmaken ze regelmatig en het eten van voedingsmiddelen die vlekken te verminderen.

Instructies

•  voedingsmiddelen die VLEK - Vermijd het eten van voedsel dat uw kunstgebit zal bevlekken. Om vlekken op uw kunstgebit te voorkomen heb koffie of thee niet te drinken. Eet geen voedsel zoals veenbessen, bosbessen, mosterd, kurkuma of granaatappel. Deze voedingsmiddelen zal zeker vlekken op uw kunstgebit. Tenminste ze niet eten als je nodig hebt om een ​​heldere witte glimlach hebben.

•  voedingsmiddelen die VOORKOMEN STAINS - Eet voedsel dat schoon te maken of te voorkomen dat vlekken na je eet. Voedingsmiddelen zoals citroenen, citroensap, azijn of rode gember zijn zeer geschikt voor het houden van uw glimlach wit.

•  CLEAN - Reinig uw kunstgebit regelmatig met zuiveringszout, en waterstofperoxide. Baking soda en waterstofperoxide kunnen de meeste vlekken schoon te maken van uw kunstgebit. Als u nodig hebt om een ​​hardnekkige vlek te verwijderen, week ze in bleekwater, goed naspoelen en bestrijk ze vervolgens met uw favoriete tandpasta. U kunt gemakkelijk te voorkomen vlekken op uw kunstgebit, die zal maken waardoor ze gemakkelijker schoon te maken.