Hoe te voorkomen vervuiling van de oceanen

Hoe te voorkomen vervuiling van de oceanen

Vervuiling van de oceanen raakt iedereen, zelfs als je leeft mijl uit een waterweg. Garbage, olielozingen en giftig afval beschadigen het eco-systeem in vele opzichten, en hebben gevolgen voor iedereen, ongeacht waar u woont. De Environmental Protection Agency regelt hoe commerciële schepen en de industrie greep afval die mogelijk kunnen beschadigen de oceaan, maar burgers kunnen hun steentje aan dit soort waterverontreiniging door het beoefenen van groene gewoonten en het toezicht op hun huishoudelijke activiteiten tegen te gaan doen.

Instructies

•  Gooi afval in de prullenbak houders, niet op straat of stoep. Voedselverpakkingen, plastic flessen en ander vuil kunnen spoelen storm drains en reizen naar de oceaan. Knip de plastic ringen op frisdrank of bier six-packs. Als deze verpakking eindigt op het strand of in de oceaan, kunnen schildpadden en andere waterdieren vast komen te zitten in hen.

•  Recycle zoveel mogelijk. Plaats papier, flessen, plastic en blikjes in de prullenbak. Gebruik items meer dan eens, en zijn vindingrijk met alle huisraad. Verminder de hoeveelheid afval die u produceert en youâ € ™ ll stranden te houden en waterwegen duidelijk. Ita € ™ s geschat dat 80 procent van het afval aangespoeld op Los Angeles en omgeving stranden in 2009 had kunnen worden gerecycled, volgens de stad Los Angeles Regenwater Program.

•  Gooi PET-afval behoren. Hond zwerfvuil op gazons en trottoirs wast in onweersafvoerkanalen na het regent en creëert bacteriën die waterbronnen kunnen vervuilen. Het kan ook zwemmers en vissen ziek. Pick-up na uw hond en dan spoelen de kak door het toilet of dubbele wrap het en gooi het in de prullenbak. Ondernemende tuinders kunnen hond afval gebruiken als compost.

•  Gebruik milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om uw auto te wassen. Chemische schoonmaakmiddelen en andere giftige stoffen kunnen afdruipen trottoirs en sijpelen in de oceaan via riool. Neem uw voertuig om een ​​professionele wasstraat of de auto parkeert op gras of grind bij het schoonmaken.

•  Contact overheidsinstellingen over strengere wetten te oceaan vervuiling te voorkomen. Indien verlaten ongereguleerde, kan het cruiseschip industrie, offshore olieboringen en grote fabrikanten schade aan de oceaan en watervoorziening veroorzaken. Lobby voor uw lokale congressperson om te vechten voor wetten die het milieu beschermen.

•  Doe inspanningen op te ruimen plaatselijke stranden. Milieu California sponsort de Great Pacific Cleanup per jaar op te halen vuilnis van de oceaan. Neem contact op met uw staat of lokale gezondheid afdeling over de kwaliteit van het water bij de plaatselijke stranden. Als u merkt stinkende water, vuil of ziek worden na het zwemmen, de hoogte van de milieudienst in uw omgeving.