Hoe te voorkomen Tracheïtis

Tracheïtis is een ziekte of aandoening die de luchtpijp en de keel aantast. De voorwaarde deelt enkele symptomen met de Staphylococcus bacteriën of Strep, hoewel het veel meer dodelijk kan zijn. Degenen die het hebben op het eerste denken dat ze de griep omdat ze een kriebelende keel, koorts en zelfs spierpijn. Hoewel kunnen ernstig de aandoening, kunt u uw kansen op het ontwikkelen van het verminderen en verminderen uw kansen op het krijgen ziek. Om Tracheïtis te voorkomen moet je dezelfde regels u zou doen met Staphylococcus volgen.

Instructies

•  Was uw handen na gebruik van het toilet en voor het eten, vooral als youâ € ™ ve in contact met andere mensen geweest. De Tracheïtis bacteriën kan verspreiden van persoon tot persoon door huid op huid contact net zo Strep of een stafylokok infectie kon.

•  Vermijd in contact komen met een ander persona € ™ s wond, gesneden of schrapen. Draag altijd rubber of latex handschoenen bij het aanraken van een open wond. Zelfs als je dona € ™ t hebben een snee in je hand, kan je pick-up de bacteriën van een andere persoon op deze manier.

•  Cover alle open wonden of zweren op je lichaam met een verband en gebruik antiseptische crème. Dit houdt uw kansen op het vangen van de bacteriën uit een ander individu. Gewoon aanraken van een andere persoon of schudden hun hand met een open plek op je lichaam kan leiden tot de bacteriën het invoeren van uw lichaam.

•  Gebruik uw eigen handdoeken, kleding, persoonlijke hygiëne producten en alle andere dingen die je huid raakt in plaats van ze te delen met een andere persoon. De bacteriën kunnen blijven leven op levenloze objecten voor uren nadat ze van een andere persoon.

•  Reinig kleding en handdoeken in heet water met afwasmiddel. Als iemand in uw huishouden lijdt Tracheïtis bacteriën problemen onmiddellijk wassen uw handen na het zetten van de kleren in het water. Dit vermindert uw kansen op het vangen van de bacteriën van iemand anders.

Hints

  • Als u dona € ™ t hebben toegang tot goede ouderwetse zeep en water, was je handen met een hand sanitizer. Dit doodt de meeste bacteriën die u zou kunnen hebben op je handen.
  • Drink nooit of delen een kopje of een stuk van zilverwerk met een ander individu. De bacteriën kunnen gemakkelijk invoeren van uw lichaam van de hunne.