Hoe te voorkomen Strechmarks Van Verschijnen

Hoe te voorkomen Strechmarks Van Verschijnen

Striae worden veroorzaakt door de huid strekken sneller dan de natuurlijke elasticiteit van de huid toelaat. Striae kan worden veroorzaakt door een verscheidenheid van redenen, zoals zwangerschap, een groeispurt of plotselinge gewichtstoename. Zodra je striae, zijn ze permanent huid vlekken en kan niet worden verwijderd. Vanwege dit, is het een goed idee om te proberen om te voorkomen dat striae verschijnt in de eerste plaats - om uw huid gezond en striae vrij te houden. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om striae te voorkomen uit ontwikkelingslanden op je lichaam.

Instructies

•  Verhoog je inname van water, zodat je drinkt minimaal acht (8 ounce) glazen water per dag. Gezonde huid begint aan de binnenzijde, op cellulair niveau. Het verhogen van inname van water te helpen houden uw cellen goed gehydrateerd en uw huid gezond, wat kan helpen afweren striae.

•  Eet een verscheidenheid van gezonde voedingsmiddelen die rijk zijn aan zink en vitamine A, D en E. Deze vitamines zijn te helpen om een gezonde huid te behouden door het verhogen van de elasticiteit, waardoor je huid soepel.

•  Vermijd krabben jeukende plekken op je lichaam. Striae zullen jeuken als ze zich ontwikkelen als gevolg van het ongemak van de huid uitrekken. Krassen op je huid kan schade aan de oppervlaktelaag van de huid veroorzaken bij het trekken en te rekken, het maken van uw striae erger.

•  Masseer de gebieden van uw huid die een verhoogd risico op het ontwikkelen van striae met lotions of crèmes. Dit kan verhogen bloedtoevoer naar het oppervlak van de huid, terwijl het toevoegen van vocht en hydratatie.

•  Vermijd overmatige gewichtstoename door het eten van een gezonde, evenwichtige voeding en regelmatig te oefenen. Overmatige gewichtstoename, al dan niet veroorzaakt door een zwangerschap of gebrek aan lichaamsbeweging, kan de huid strak te trekken door de uitbreiding sneller dan de huid kan compenseren. Langzame, gecontroleerde gewichtstoename kan helpen voorkomen striae verschijnen.