Hoe te voorkomen Prostaatkanker Van Spreading

De prostaat is een klier die zit in de voorkant van het rectum en is verantwoordelijk voor de beheersing van de lichaamssappen worden flauwgevallen. Wanneer kanker ontwikkelt, abnormale cellen samenklonteren en vormen tumoren die kunnen worden verwijderd of worden behandeld met straling inkrimpen. Wanneer de cellen ontsnappen en zich verspreiden naar andere delen van het lichaam, wordt het genoemd metastase. Dit proces kan snel of over een periode van tijd gebeuren, en er zijn manieren om te vertragen en zelfs voorkomen dat het gebeurt.

Instructies

•  Consumeren quercetine, lycopeen en sulforafaan. Dit zijn stoffen die kunnen helpen bij het voorkomen van prostaatkanker uit te spreiden. Anders dan vullen formulier, kunnen ze ook worden gevonden in voedsel. Tomaat producten zoals ketchup, saus en gestoofde tomaten zijn bronnen van lycopeen; quercetine is te vinden in groene thee, appels, rode wijn en uien. Sulforafaan kan worden gevonden in broccoli, bloemkool en kool. Volgens de Arbeider van de Health and Safety Fund of America, moet je 3 tot 4 porties van deze vruchten en groenten per dag.

•  Neem natrium clodronate. Dit is een botverlies voorgeschreven medicijn dat door Verenigd Koninkrijk onderzoekers reeds ter voorkoming van de verspreiding van prostaatkanker naar de botten, een van de eerste sites die meestal spreads. Het wordt genomen met water in de ochtend met de lege maag.

•  Knip de slechte voedingsmiddelen. De Harvard Medical School heeft onderzoek gedaan naar de effecten van bepaalde voedingsmiddelen op prostaatkanker. Het elimineren van voedingsmiddelen die ofwel veel vet en bevatten grote hoeveelheden calcium zoals zuivel, rood vlees en gefrituurd voedsel, kan prostaatkanker.

•  Oefening. Oefening kan helpen om het gewicht naar beneden en, volgens de American Cancer Society, een hoog niveau van de oefening kan helpen bij het verlagen van het risico van gevorderde prostaatkanker, vooral bij oudere mannen.

•  Verhoog uw immuniteit. Het nemen van bepaalde vitaminen en mineralen kunnen ook helpen bij het voorkomen van de verspreiding van prostaatkanker. Volgens een studie uitgevoerd door het Arizona Cancer Center, selenium en vitamine E zijn heilzame voedingsstoffen voor de prostaat. Zowel selenium en vitamine E is te vinden in te vullen formulier en de aanbeveling is 200 mcg selenium en 50 IE vitamine E per dag.

•  Eet sojabonen. Sojabonen bevatten een stof genaamd genisteïne die volgens onderzoekers van Northwestern University, is gekoppeld aan een vermindering van metastase van prostaatkanker naar de longen.