Hoe te voorkomen Pelvic Verklevingen Met INTERCEED

Hoe te voorkomen Pelvic Verklevingen Met INTERCEED

Bekken operaties, zoals keizersneden, eileiders operaties, myomectomies open laparatomies, adhesiolyses en eierstokkanker operaties, kan de huid met littekenweefsel in de buikholte veroorzaken vast te houden aan het bekken of buikorganen na de operatie. Deze kleven van weefsel aan organen wordt aangeduid medisch als bekkenfysiotherapeut hechting. Volgens Gynecare, 75 procent van de patiënten die ovariële operatie ervaring bekken verklevingen. De INTERCEED barrière is klinisch bewezen dat deze incidentie te verminderen met 47 procent. De toepassing van de INTERCEED barrière alleen door een chirurg als het een interne procedure.

Instructies

•  Snij de INTERCEED belemmering voor de grootte van de operatiewond. INTERCEED onmiddellijk voor het sluiten van de operatieplaats worden aangebracht.

•  Breng de INTERCEED barrière in een enkele laag op chirurgische litteken sites. Zorg ervoor dat de barrière volledig droog is. Als het in contact komt met bloed, gooi meteen als dit de hechting te bevorderen in plaats van het voorkomen van het. Bedek twee gebieden, zoals de eierstokken en eileiders, met een laag INTERCEED omdat dit kan ook leiden tot de twee plaatsen aan elkaar te kleven. De barrière hecht goed op dunne lagen van celmembranen, waardoor de noodzaak van hechtingen.

•  Bevochtig de INTERCEED barrière 1:59 ml chirurgische irrigatie vloeistof hechting te garanderen. Als de barrière ongeluk drijft uit tijdens de bevochtiging proces, moet deze onmiddellijk worden weggegooid en vervangen door een nieuwe droge één. Houd de INTERCEED barrière op zijn plaats. Deze actie zal ook zorgen voor de naleving van de barrière naar de gehavende weefsel plaats.

•  Check de site van de INTERCEED barrière visueel ongeveer één of twee minuten na het aanbrengen. Als de INTERCEED barrière wordt zwart of donkerbruin, geeft dit aan infiltratie door bloed en betekent dat het product zal niet effectief zijn. Bloody INTERCEED belemmeringen zal het doel van de toepassing te verslaan en kan in plaats daarvan het bevorderen van de vorming van het bekken verklevingen. Inefficiënte barrière moet worden verwijderd en weggegooid en bloeden moet worden gestopt voordat een nieuw barrière kan opnieuw worden toegepast. Zodra hemostase, de arrestatie van bloeden, wordt bereikt, een nieuw INTERCEED barrière kan opnieuw worden aangebracht.

Tips & Waarschuwingen

  • INTERCEED belemmeringen meten drie bij vier centimeter en zijn verkrijgbaar in steriele folie enveloppen 10 een zaak.
  • INTERCEED barrière mag niet worden gebruikt om bloeden te stoppen en mogen niet worden gebruikt bij de besmetting. Vouwen, watten of lagen de INTERCEED barrière zal de vorming van het bekken verklevingen te bevorderen en is onverstandig.