Hoe te voorkomen Mijn Orthotics Van Cutting My Shoe Inserts

Hoe te voorkomen Mijn Orthotics Van Cutting My Shoe Inserts

Steunzolen zijn schoen inserts die ondersteuning te bieden aan een deel of het geheel van de voet aan de enkel in een neutrale positie te houden. Orthesen worden gebruikt om voet, knie of heup pijn veroorzaakt door een onjuiste voet en enkel uitlijning in een staande positie te verlagen. Ze worden meestal gedragen met sneakers, maar nieuwe ontwerpen bestaan ​​voor gebruik met andere soorten schoenen met inbegrip van hoge hakken. Orthotics kan pre-made worden gekocht of kunnen op maat gemaakt voor u door een podoloog. Mits goed gebruikt, moet orthesen geen schade aan de interne structuur van je schoen veroorzaken.

Instructies

•  Verwijder de bestaande schoen insert uit je sneakers voordat u uw steunzolen. (Hoge hakken en de meeste kleding schoenen niet over een bestaande insert). Orthotics zijn niet ontworpen om te worden gedragen in aanvulling op de bestaande schoen inserts. Indien samen gebruikt, kan de orthese de oorspronkelijke schoentussenvoegsel gesneden door toegenomen wrijving. Het risico op letsel wordt eveneens verhoogd in het gecombineerde gebruik ervan als de voet en enkel de positie zal worden gewijzigd, omdat de orthese wordt niet rusten op een plat surface.To de bestaande voet insert te verwijderen, tilt u de rand van het binnenwerk van de schoen op de hiel of zijkant bij de navel en trek omhoog om het inzetstuk uit de schoen los.

•  Schuif de nieuwe steunzolen in je schoenen. Ze moet goed passen in de schoen en correct uit te lijnen met de boog positie van je voet. Sommige orthesen zijn ontworpen om te worden gesneden met een schaar om hun pasvorm veranderen.

•  Draag uw steunzolen voor een paar uur per dag voor de eerste week. Hierdoor kan uw voeten aan te passen aan de nieuwe positionering en verminderen het optreden van pijn of druk gebieden. Geleidelijk verhogen van uw het dragen van tijd totdat u in staat bent om te tolereren het gebruik ervan full-time zijn.

•  Vervang uw steunzolen om de een tot drie jaar. De levensduur van uw steunzolen zal afhangen van uw algemene niveau van activiteit en participatie in de sport.