Hoe te voorkomen Migraine Halos

Ernstig pijnlijke migraine worden soms voorafgegaan door "waarschuwing" aangeduid als migraine aura stoornissen. Deze storingen kunnen onder meer een fenomeen genaamd "halo", een stralende gloeiende die rond lijkt lampen of andere voorwerpen en schaadt visie. Veel migraine lijdt nemen het uiterlijk van de halo als een cue om medicatie te krijgen of zich bezighouden met andere preventieve behandeling voordat de volledige begin van de migraine. Voor anderen, de halogeen zelf is het belangrijkste probleem dat niet gepaard gaat met een migraine. Hoe dan ook, kan het halo-effect voorkomen worden met veranderingen in levensstijl en bepaalde therapieën en / of medicijnen.

Instructies

Instructies

•  Houd een dagboek bij van je aureool ervaringen. Er zijn vele mogelijke triggers van het halo-effect en het bijhouden van jou kan helpen om de exacte oorzaak (en) te identificeren. In uw agenda te noteren wanneer elke aureool begint (datum en tijd), wat je gegeten en gedronken in de voorafgaande 24 uur, hoeveel slaap je hebt de avond ervoor, wat je aan het doen waren bij het begin van de halo, hoe lang het duurde , en hoe je het kreeg om te stoppen.

•  Bedien uw verlichting. Helder, flikkerend, en knipperende lampjes kunnen verrekenen migraine halo's. Dim de lichten in uw huis en proberen te beperken of te elimineren uw tijd doorgebracht achter de computer of televisie kijken. Draag een zonnebril als je naar buiten gaat.

•  Pas uw dieet. Maaltijden overslaan kan halo's veroorzaken. En als je dat doet en klare maaltijden, in gedachten houden dat de volgende zijn voorkomende triggers van migraine halo's houden: alcohol (vooral bier en rode wijn), cafeïne, aspartaam ​​(suikervervanger), oude kazen, chocolade, mononatriumglutamaat (MSG), zoute voedingsmiddelen en verwerkte voedingsmiddelen. Drink regelmatig water om uitdroging te voorkomen.

•  Relax meer. Het verminderen van stress kan een grote rol spelen in het beheersen van uw halo spelen. Zorg ervoor dat u de juiste hoeveelheid slaap. Probeer ontspanningstechnieken, meditatie of zelfhypnose om je in een ontspannen toestand.

•  Neem de medicijnen. Bètablokkers, calciumantagonisten, tricyclische antidepressiva. en anti-epileptica zijn nuttig in het voorkomen van migraine halo's. Praat met uw arts over deze optie.

•  Stoppen met roken. Roken draagt ​​bij migraine halo in sommige gevallen.

Hints

  • Bespreek uw preventie opties met een arts voordat de uitvoering ervan.