Hoe te voorkomen krampen in de benen bij het zitten op het werk

Hoe te voorkomen krampen in de benen bij het zitten op het werk

Wanneer uw beenspieren samentrekken onwillekeurig, het leidt tot de pijnlijke sensatie van spierkrampen. De meeste mensen lijden beenkrampen op een bepaald tijdstip of een andere, maar er zijn verschillende dingen die je kunt doen om het risico te minimaliseren. Als je alleen last beenkrampen tijdens de vergadering op het werk, moet een paar kleine veranderingen in levensstijl te helpen, maar als u last gelokaliseerde spierkrampen op een regelmatige basis, kan het een symptoom van zenuwwortel ziekte. Als je niets probeert lijkt te helpen, spreken met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg over uw zorgen.

Instructies

•  Drink water. Als je uitgedroogd bent, je natrium, calcium, magnesium en kalium niveaus uit balans raken, waardoor spierkrampen. Door nippen water continu tijdens de dag, zult u voorkomen dat dit elektrolyt imbalance.You moet minstens acht glazen water per dag te drinken, wat neerkomt op ongeveer een voor elk uur dat je aan het werk zijn. Het drinken van een glas elk uur kan moeilijk lijken op het eerste, maar volharden en je lichaam zal binnenkort vereisen.

•  Comfortabel zitten. Neem de tijd om uw stoel te passen, zodat uw voeten plat op de vloer. Zorg ervoor dat de achterkant van je benen zijn niet geplet tegen de stoel, omdat dit de bloedtoevoer zal beperken en leiden tot krampen.

•  Ondersteun uw lumbale wervelkolom. Buig je rug en slungelig over uw bureau zal leiden tot een slechte bloedsomloop en eventueel een pijnlijke rug. Gebruik een kussen ter ondersteuning van uw onderrug, en je zal het gemakkelijker vinden om rechtop te zitten.

•  Loop rond. Zitten voor een lange tijd in dezelfde houding kan ook leiden tot krampen in de benen. Sta op en strek je kuiten een keer per uur, of maak een wandeling naar de waterkoeler. Probeer naar het kantoor tijdens de lunch vertrekken, en neem de trap in plaats van de lift.

•  Beweeg je voeten. Als je echt geen tijd om rond te lopen, strek je benen tijdens het zitten hebben. Til je voeten van de vloer en strek je tenen naar voren, dan buigen ze naar achteren. Draai je enkels in beide richtingen en kneed tot je tenen, dan spreid ze zo breed mogelijk.

•  Medische hulp inroepen. Voor aanhoudende krampen of pijn, dat zich uitstrekt over het hele lichaam, praten met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Uw beenkrampen kan worden gerelateerd aan een ernstige aandoening, of een arts kan een geneesmiddel voorschrijven zoals kinine sulfaat.

Hints

  • Als de pijn aanhoudt tot in de avond, neem een ​​warm bad of verlichten van de krampen met ijs.
  • Voor ernstige krampen in de benen, massage van de kuiten zachtjes voor stretching.