Hoe te voorkomen hoge triglyceriden

Het is makkelijk om hoge triglyceriden negeren. Triglyceriden zijn een soort vet gevonden in uw bloed. Artsen niet zeker weet of hoge triglyceriden bij aan het risico van hartziekte, maar ze bekend om een ​​deel van een aandoening die metabool syndroom. Metabolische aandoening bestaat uit drie voorwaarden. Hoge bloedsuikerspiegel, buikvet, hoge bloeddruk, lage goede cholesterol en hoge triglyceriden. Er zijn manieren om te hoge triglyceriden te voorkomen en te doen is om het beste belang van een persoon.

Instructies

•  De controle van uw diabetes. Hoge bloedsuikerspiegel kan vaak leiden tot hoge triglyceriden. Het houden van uw bloedsuikerspiegel in de normale range is een geweldige verdediging tegen hoge triglyceriden, evenals een groot aantal andere problemen uw diabetes kan veroorzaken. Als u problemen ondervindt bij het beheersen van uw bloedsuikerspiegel nummers, raadpleeg dan uw arts. Controleer uw bloedsuikerspiegel zoals voorgeschreven door uw arts. Weet wat uw niveau zou moeten zijn en proberen te blijven in deze bereiken.

•  Beheer uw gewicht om het beste van uw vermogen. Het handhaven van een gezond gewicht kan helpen voorkomen dat hoge triglyceriden, evenals vele andere gezondheidsproblemen. Bespreek met uw arts gezonde manier van het beheren van uw gewicht. Naast het voorkomen van hoge triglyceriden, bloedsuikerspiegels zijn ook gemakkelijker te controleren of u een gezond gewicht. One ondersteunt een ander, dus als je te zwaar bent, overleg dan met uw arts over een plan om het te verliezen. Dit lijkt misschien een moeilijke stap, maar het zal een lonende een.

•  Beperk alcohol. Alcohol kan triglyceriden verhogen. Het beperken van uw inname van alcohol kan helpen om uw triglyceride niveaus te verlagen als ze hoog zijn. Het beperken van alcoholgebruik kan ook voorkomen dat andere hygiënische omstandigheden, zoals problemen met de lever. Bespreek met uw arts een veilige grens voor je.

•  Stop met het eten van meer calorieën dan je verbrandt. Hoe doe je dit? Oefening. Uw arts kan u helpen beslissen wat voor soort oefening programma voor u geschikt is. Naast het verlagen van triglyceriden, oefenen kan helpen je verliest het gewicht en de controle bloedsuikerspiegel. Elk zal altijd helpen de andere.

•  Vraag om een schildklier testen of uw triglyceriden zijn hoog. Hypothyreoïdie kan ertoe leiden dat uw triglyceride niveaus hoog. Als ze hoog met geen andere oorzaak kan een schildklier test in orde. Vraag uw arts als hij voelt dat dit zou kunnen helpen. Schildklier problemen kunnen worden behandeld, en kan helpen om uw triglyceride niveaus te verlagen als de behandeling geen andere symptomen die u ondervindt als gevolg van het.

Hints

  • Bepaalde geneesmiddelen kunnen uw triglyceride niveaus te verhogen. Vraag uw arts.
  • Genetica kan ook een rol spelen bij hoge triglyceriden spelen.
  • Nierziekte kan hoge triglyceriden veroorzaken.
  • Vraag uw arts vragen. Hoge triglyceriden kunnen worden voorkomen. Praat met uw arts over welke opties het beste zijn voor u bij het beheersen van uw hoge triglyceriden.