Hoe te voorkomen gewichtstoename Wanneer stoppen met roken

Hoe te voorkomen gewichtstoename Wanneer stoppen met roken

Je weet dat roken vreselijk schadelijk voor uw gezondheid, en je wilt stoppen. Maar je hebt een ernstig probleem dat je pogingen --- uw angst in gewicht saboteert. Je hebt gehoord dat veel mensen pakken op de kilo's nadat ze geven nicotine, en u niet wilt dat het gebeurt aan u. Gelukkig zijn er manieren om te stoppen met uw rookgewoonte zonder het negatieve effect van de gewichtstoename.

Instructies

•  Vervang uw sigaretten of sigaren met een andere calorie-vrij mondelinge gewoonte. Vaak individuen gewichtstoename na stoppen met roken omdat ze worden gebruikt om het hebben van iets in hun mond. Eten vervangt vaak deze orale fixatie, maar het hoeft niet om dat te doen. Carry pepermuntjes, suikervrije kauwgom, of harde snoepjes met u, en pop een stuk in je mond iedere keer dat je voelt de drang om te roken.

•  Eet minder calorierijke voedingsmiddelen. Een andere reden voor de gewichtstoename na noodlanding op nicotine is omdat deze stof is een milde eetlustremmer. Individuen bevinden zich vaak hongeriger nadat ze stoppen, wat leidt tot het eten van meer calorieën. Experimenteer met vezelgevulde of low-calorie voedsel om u sated en beter in staat om de drang om te roken te weerstaan ​​houden. Voorbeelden zijn groene bladgroenten, volle granen en calorie-vrij vloeistoffen zoals gearomatiseerde water of heldere soep bouillon.

•  Verhoog het bedrag dat u te oefenen. Als u vindt dat u niet kan verminderen of stabiel houden van het aantal verbruikte calorieën, een andere methode om gewichtstoename te voorkomen is te branden uit de overtollige calorieën. Cardiotraining zijn de snelste manier om deze calorieën te ontgrendelen. Bepalen, ruwweg, het aantal overtollige calorieën u verbruikt op een dagelijkse basis, en rennen, zwemmen of fietsen het juiste aantal minuten om ze te ontkrachten. De gemiddelde persoon kan meestal verbranden 250 calorieën voor elke 30 minuten matige lichaamsbeweging.

•  Praktijk krachttraining. Hoewel het niet de resultaten zullen te zien zijn als onmiddellijk als cardiovasculaire training, krachttraining is een goede manier om op lange termijn gewichtstoename bij het stoppen met roken te voorkomen. Omdat spieren verbrandt meer calorieën dan vet --- zelfs terwijl in rust --- kunt u meer calorieën verbruiken en toch niet in gewicht als je genoeg spieren verpakt op. Doe het hele lichaam krachttraining oefeningen zoals squats, lunges, push-ups en planken twee tot drie keer per week.

Hints

  • Bespreek mogelijke bijwerkingen van roken, zoals gewichtstoename, met uw arts als de bovenstaande methoden niet werken. Uw arts kan in staat zijn om andere oplossingen die beter zal werken voor u aanbevelen.