Hoe te voorkomen gewichtstoename als een vegetarisch

Veel mensen maken de beslissing om vegetariër te worden, want het is bekend dat leiden tot gewichtsverlies. Niet iedereen verliest gewicht als ze een vegetariër, echter. Als gevolg van slechte voeding beslissingen, veel mensen die afstand doen van vlees eigenlijk gewichtstoename. Wat zijn vegetariërs die gewicht verkeerd doen krijgen? Hier zijn een aantal dingen die iedereen die denkt over het opgeven van vlees zou moeten weten tot gewichtstoename als een vegetarische voorkomen.

Instructies

•  Vermijd witte producten waar mogelijk. Dit betekent dat je moet voorkomen dat het eten van witte pasta, rijst en brood. Vervang al deze voedingsmiddelen met volkoren versies, die een hogere hoeveelheid vezels bevatten. Een van de belangrijkste voordelen die volkoren producten bieden meer dan witte producten houdt je langer voller.

•  Gebruik geen aardappelen te eten de hele tijd. Hoewel ze een geweldige aanvulling op een aantal vegetarische maaltijden kan zijn, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze niet het enige dat je eet. Aardappelen leiden tot gewichtstoename en een hoog cholesterolgehalte.

•  Eet groenten wanneer heeft u de mogelijkheid om dit te doen. Aangezien je een vegetariër, mag dit niet al te moeilijk zijn. Echter, veel mensen worden vegetariërs en vergeten om fruit te eten, omdat ze varken uit op alle van de junk food. Gerechten die bestaan ​​uit zowel volle granen en groenten zal helpen om je een vol en het voorkomen van gewichtstoename.

•  Eet alleen fruit dat gezond op regelmatige basis zijn. Hoewel fruit is gezonder dan andere voedingsmiddelen die je zou kunnen snack op, zijn er bepaalde types die kunnen leiden tot gewichtstoename. Watermeloen, die zeer hoog in suiker, mag alleen met mate worden gegeten. Sommige gezonde keuzes te voegen aan uw boodschappenlijstje bevatten citrusvruchten en bessen.

•  Beperk de hoeveelheid junk voedsel dat je eet. Veel mensen denken dat ze kunnen leven van junk food en een pond niet te krijgen. Hoewel er een aantal mensen die dat wel kan, de meeste kunnen dat niet. Houd uw chips, chocoladerepen, ijs en andere lekkernijen in de kast voor speciale gelegenheden. Eet ze elke keer even, maar niet de hele tijd.

•  Koop kaas met minder vet, melk, yoghurt en andere zuivelproducten. Sinds kaas speelt zo'n belangrijke rol in de voeding van de meeste vegetariërs, zal minder vet helpen bespaart u veel calorieën en vet op de lange termijn. Als u regelmatig eet deze producten, het kiezen van gezondere rassen kan gewichtstoename voorkomen.

Hints

  • Veel bonen toe te voegen aan uw dieet, omdat ze erg vullen als gevolg van grote hoeveelheden vezels.
  • Non-crème op basis van soepen, zoals groentesoep, zijn zeer gezond en vullend.
  • Houd in gedachten dat vegetariërs meer dan alleen salades kunt eten.
  • Wees niet bang om vitaminesupplementen te nemen om te voldoen aan de voedingsbehoeften.
  • Zorg ervoor om te controleren hoe je je voelt op een vegetarisch dieet.
  • Als je op een vegetarisch dieet gewoon om gewicht te verliezen, kunt u teleurgesteld worden.