Hoe te voorkomen gehoorverlies tijdens het maaien van het gazon

Gehoorverlies is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt. In tegenstelling tot de helende mogelijkheden van veel delen van uw lichaam, de mechanismen die het mogelijk maken om te horen niet beter als je ze de tijd geven. In feite, krijgen ze vaak nog erger. Het beschermen van je oren tijdens het besturen van een grasmaaier is eenvoudig. Gewoon, vereist het kiezen van de juiste noise-cancelling-systeem en het gebruik van het goed en consequent.

Instructies

•  Schatting of bereken de decibel-uitgang van uw grasmaaier. Volgens de American Speech-Language-Hearing Association, de meeste grasmaaiers hebben een geluidsniveau van ongeveer 90 decibel (dB). Dit wordt beschouwd als erg luid.

•  Denk aan andere apparatuur die u gebruikt of omgevingen waar je bent omringd door harde geluiden. Als u vaak worden blootgesteld aan geluiden luider dan die van een grasmaaier, koop sterke gehoorbescherming te gebruiken in noodzakelijke situaties.

•  Denk aan uw behoefte om geluid van buiten. Geavanceerde gehoorbescherming niet alleen annuleert schadelijk geluid, laat het de mogelijkheid om geluiden die je moet horen, zoals pratende mensen of hulpdiensten geluiden op bepaalde zware uitrusting horen.

•  Kies uw gehoorbescherming. Zorg ervoor oordopjes of oorbeschermers die u kiest zijn beoordeeld voor de geluidsniveaus hoger dan 90 dB.

•  Leer uw hoortoestel gebruiken. Elk gehoorbescherming apparaat wordt geleverd met specifieke instructies; bijvoorbeeld, moeten oordoppen worden uitgerold een bepaalde manier, vervolgens ingebracht met een tweehandige techniek. Zorg ervoor dat u de instructies die u bij uw oor bescherming te volgen.

Hints

  • Foam oordopjes zijn een goedkope optie die voldoende ruisonderdrukking maar weinig geluid filtratie bieden. Custom oordopjes zijn duurder, maar ze zijn herbruikbaar, ze passen bij uw oor nauwkeurig en kan worden gemaakt voor precies de bescherming geluidsniveau wat je nodig hebt. Oorbeschermers blokkeren bijna alle lawaai.