Hoe te voorkomen Fungale longinfecties

Hoe te voorkomen Fungale longinfecties

Histoplasmose is een schimmelinfectie in de longen die wordt veroorzaakt door Histoplasma capsulatum. Een soort van schimmels die gewoonlijk worden aangetroffen in stof of de bodem gevuld met vogel of vleermuis uitwerpselen. Wanneer deze organismen vermenigvuldigen, produceert sporen genoemd conidia. Deze sporen zijn zo klein dat wanneer ingeademd, kunnen ze gemakkelijk in de longen, en een infectie veroorzaken. De symptomen van de infectie weergegeven met in 3 tot 17 dagen blootstelling (maar meestal gezien in 10 dagen) en worden gekenmerkt door extreme vermoeidheid, koorts, rillingen, borstpijn en droge hoest. Om jezelf te beschermen tegen deze vorm van longontsteking, de volgende maatregelen toe te passen.

Instructies

Hoe te voorkomen Fungale longinfecties

•  Neem multivitaminen dagelijks (vitamine A, C, E en B-complex) om uw immuunsysteem te versterken.

•  Vermijd blootstelling aan mogelijk besmette gebieden zoals gevogelte, boerderijen en vleermuis grotten.

•  Mensen met beroepen waar bodem, vogels, of stof, moeten veiligheidsmaatregelen oefenen. Draag beschermende kleding, handschoenen en stofmaskers om contact of inademing van deze besmettelijke organismen te vermijden.

•  Bij de planning te reinigen stoffige schuren, kippenhok, of een bepaalde gebieden die waarschijnlijk zijn besmet met H. capsulatum en spuitnevel de bodem met water eerst - om te verminderen verspreiding van stof in de omgeving.

•  Voor de grote schoonmaak operaties die lange belichtingstijden nodig, zoals het schoonmaken van oude gebouwen bijvoorbeeld, ademhalingstoestellen die lucht te zuiveren moet worden voorzien in bescherming.

•  Als u overwegen het werken in gebieden met mogelijke risico van blootstelling Histoplasma capsulatum, check de site van het Nationaal Instituut voor Veiligheid en Gezondheid (NIOSH) eerst, alvorens dit te doen. Het bevat informatie over de werkmethoden en biedt ook beschermende maatregelen om het risico van histoplasmosis of schimmelinfectie longinfectie verminderen.

Hints

  • Zelfs als Histoplasmose is een behandelbare longinfectie, het kan ook gevolgen hebben voor andere delen van het lichaam (verspreid histoplasmosis), wat mogelijk kan leiden tot een aantal ernstige problemen. Dus wees voorzichtig genoeg zijn om uw arts te raadplegen om verdere complicaties te voorkomen.