Hoe te voorkomen Flatus Incontinentie

Terwijl het passeren van gas is normaal, het kan gênant zijn. Leren hoe om te controleren het zal je je beter voelt, vooral tijdens het in het openbaar. Zodra u de oorzaken te begrijpen, kun je de gebeurtenissen te verminderen. Intestinale gas is afkomstig uit zowel ingeslikt lucht en door de normale afbraak van bepaalde onverteerd voedsel. Terwijl slikken lucht van het eten van te snel of praten tijdens het eten meestal resulteert in boeren, kan dit leiden tot het passeren van gas. De hoofdoorzaak is het soort voedsel eet. Terwijl voedingsmiddelen die gas veroorzaken in een persoon kan niet gas veroorzaken in een andere, bepaalde voedingsmiddelen waarschijnlijk boosdoeners.

Instructies

Limit Koolhydraten

•  Elimineer bepaalde voedingsmiddelen uit je dieet. Suikers, zetmeel en vezels in het algemeen leiden tot meer gas, terwijl de vetten en eiwitten veroorzaken minder. Het mengsel van gassen met de aard van de bacteriën in uw dikke darm produceert gas.

•  Vermijd voedingsmiddelen die bepaalde soorten suikers. Dit zijn bonen, kool, spruitjes, broccoli, asperges, volle granen, melk, ijs, en verwerkt brood, ontbijtgranen, en salade dressing. Uien, artisjokken, peren, appels, perziken en ook suikers die gas veroorzaken. PRESOAKING bonen zal de kans dat ze gas zal veroorzaken te verminderen. Zorg ervoor dat u het kookwater weg te gooien.

•  Bypass meeste zetmeel. De meeste zetmelen zoals aardappelen, maïs, tarwe noedels en produceren gas, rijst niet.

•  Blijf weg van oplosbare vezels, degenen die oplossen in water. Foods in deze categorie zijn haverzemelen, bonen, gerst, noten, zaden, linzen, erwten en de meeste vruchten. Onoplosbare vezels die in de spijsvertering zal weinig gas produceren ongewijzigd. Deze voedingsmiddelen zijn tarwezemelen, volle granen, groenten, groene bonen, aubergine, selderij, en verse kruiden.

Hints

  • Je wilt niet uit te snijden te veel gezond voedsel. De beste methode is om voedingsmiddelen op een proefondervindelijk vast basis beperken om te zien welke voedingsmiddelen zijn het meest waarschijnlijk aan uw oorzaak van gas zijn. U kunt dan opnieuw voedsel dat niet een probleem voor u, terwijl het vermijden van voedingsmiddelen die zijn. Ook niet-voorgeschreven medicijnen zijn zodanig beschikbaar als maagzuurremmers en actieve kool producten zoals Charco Caps en Charcoal Plux. Producten zoals Nullo en Derifil kan helpen minimaliseren geur. Spijsverteringsenzymen kan helpen, ook. Meer voedingsmiddelen die minder gas te produceren zijn vlees, gevogelte, vis, eieren, tomaten, courgette, okra, meloen, druiven, bessen, kersen, avocado, olijven, en glutenvrij brood.
  • Beano is een ander alternatief. Echter, omdat dit product is afkomstig van schimmels, mag u niet in staat zijn om dit product te nemen als u allergisch bent. U dient contact op met uw arts voordat u Beano.