Hoe te voorkomen Falling

Senioren met ernstige gevolgen van struikelen en vallen. Elk jaar, watervallen zijn de belangrijkste oorzaak van overlijden door een ongeval voor mensen ouder dan 65 jaar oud. Veel van deze tragische vallen ongelukken worden voorkomen. Door het verlagen van uw kans op vallen, kunt u gezond en onafhankelijk blijven.

Instructies

•  oefening elke dag. Zoek een oefening programma dat u geniet, en doe het trouw. Bewegen een stuk elke dag. Bewegende hoeft niet bezwete en zwaar te zijn om effectief te zijn. Als je beweegt, ben je het versterken van de spieren en botten die u zullen helpen overeind te blijven als je struikelt. Gewicht-dragende oefening, zoals wandelen, kan je botten te versterken om te voorkomen dat een heup breken voor of na een val. Gewichtheffen is een van de beste vormen van oefening om je core spieren sterk te houden.

•  Maak nu een afspraak zowel uw gezichtsvermogen en gehoor gecontroleerd te krijgen. Deze twee vitale zintuigen moeten worden op hun best voor u om vallen te vermijden. Hebben regelmatig controles, zoals aanbevolen door uw visie en horen gezondheidswerkers.

•  Vraag over en onderzoek naar de bijwerkingen van alle medicijnen die u gebruikt. Sommige geneesmiddelen kunnen lagere evenwicht en coördinatie veroorzaken. Als dit het geval is, vraag dan uw arts voor alternatieve geneesmiddelen die geen invloed hebben op uw saldo negatief. Vermijd het drinken van alcohol, want het schaadt ook de balans en coördinatie.

•  Verplaats voorzichtig in een gestaag tempo. Bij het opstaan, opstaan ​​langzaam tot kortstondige duizeligheid te voorkomen. Gebruik een stok of een rollator als je het nodig hebt.

•  Draag goed, goed uitgerust schoenen met lage hakken. Fabrikanten schoen maken veel meer stijlen van verstandige schoenen die eigenlijk wat stijl aan hen. Geen hoge hakken, slippers of loszittende schoenen niet dragen.

•  Gooi alle kleedjes en matten die je eventueel zou kunnen uitglijden op. Verwijder alle rommel van trappen en vloeren. Veel gebruik maken van verlichting en nightlights ook. Controleer leuningen voor de stevigheid. Repareren die wiebelig zijn. Overweeg de installatie van een trap lift indien nodig.

•  Koop een personal emergency response systeem. Als je valt en gewond raken, kunt u onmiddellijk hulp roepen met een van deze systemen.