Hoe te voorkomen eczeem breakouts Met Proactieve Therapie

Eczeem is een huidaandoening die optreedt wanneer de huid ontstoken raakt. Gevallen variëren van mild tot ernstig en leiden tot een huid die droge, jeukende en warm is. Extreme gevallen gaat blaren, huilen en bloeden. Hoewel niet besmettelijk is lelijk en zeer oncomfortabel.

Instructies

•  Begrijp eczeem. Eczeem is een frustrerende aandoening die vaak terugkomt, veroorzaakt ongemak, belemmert dagelijkse activiteiten, en vermindert de kwaliteit van leven voor mensen die er last van hebben.

•  De typische manier van handelen in het verlichten van de symptomen van eczeem kunnen worden gecategoriseerd als "reactief", wat betekent dat wanneer de symptomen zich voordoen, patiënten reageren op de behandeling van de zichtbare wonden met ontstekingsremmende crème.

•  Denk proactief. Aangezien eczeem is een terugkerende aandoening, is het logisch dat een pro-actieve manier van handelen maximale verlichting zou bieden. Een pro-actieve behandeling betekent gewoon vrij houden van de huid van uitgebreide breakouts door zorgvuldige dagelijkse verzorging.

•  proactieve therapie is een lange termijn behandeling met corticosteroïden zalf. Intensieve behandeling moet worden toegediend totdat de huid verdwijnt. Tacrolimus, een medicijn gebruikt in andere landen dan de Verenigde Staten, kan veilig twee keer per week naar de exacerbaties te verminderen worden toegepast.

•  Als medicatie is niet dat ze zoals u wilt uw huid eczeem vrij te houden, zijn er natuurlijke manieren om te voorkomen breakouts. De nummer een oorzaak van een break out is het eczeem zelf, maar de reden dat het zich verspreidt is vaak water en zeep. Deze de huid irriteren. Als je eczeem begint met de kleinste van flare-ups, stoppen met water op de huid (het hele lichaam) voor minstens een week. Dit zal u helpen om de controle van de ontstoken huid te krijgen en te voorkomen dat de verspreiding.

•  Volgens de resultaten van een studie uitgevoerd door artsen in München Duitsland, pro-actieve behandeling met tacrolimus voorkomt en vermindert het ontstaan ​​van eczeem.