Hoe te voorkomen Diverticulitis

Hoe te voorkomen Diverticulitis

Diverticulitis is een ernstige ziekte die is pijnlijk en gevaarlijk. Zodra divertikels (kleine zakjes) groeien op colon muren, zullen ze niet genezen. Ontsteking en breuk van deze zakjes kunnen optreden ernstige, levensbedreigende infecties. Preventieve maatregelen kunnen worden genomen om spijsvertering en het voorkomen van diverticulitis waarborgen.

Instructies

•  Eet vezels. De gemiddelde persoon niet genoeg vezels te krijgen in hun dieet. Constipatie druk gecreëerd op de dubbelpuntmuren die diverticulitis kan veroorzaken. Het hebben van regelmatige stoelgang zal gebeuren als je voldoende vezels in uw dieet. Het eten van veel fruit en groenten en volle granen zullen allemaal bijdragen aan regelmatige stoelgang.

•  Drink veel water. Intake Water houdt je spijsvertering ontroerende en helpt je lichaam reinigen, zodat het werkt op zijn best vermogen. Water zuivert gifstoffen en houdt de ontlasting zacht die kunnen bijdragen tot het verminderen van constipatie.

•  Reinig uw dikke darm. Colonics kan helpen voorkomen giftige opbouw en druk die kan leiden tot de zakken of zakken in het colon die diverticulitis kan veroorzaken. Sommige mensen gebruiken darmspoeling, terwijl anderen kiezen voor kruiden reinigt die helpen spoelen van de dikke darm van de bebouwde fecale materie. Colon reiniging is optioneel, maar kan nuttig zijn voor degenen die niet genoeg vezels kunnen krijgen in hun dieet.

•  Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Regelmatige lichaamsbeweging zal je spijsvertering en je darmen te helpen. Het helpt niet alleen in het voorkomen van obstipatie, maar helpt om je darmen, die de wanden van uw dikke darm kan versterken toon. Regelmatige lichaamsbeweging helpt bij het voorkomen van vele gezondheidsproblemen.

•  Streef naar reguliere medische zorg. Jaarlijkse check-ups, colonscopy op verzoek van uw arts en spreken tot een zorgverlener als u terugkerende problemen met de spijsvertering kan u helpen bij het beheren van uw gezondheid. Als je dat doet ontwikkelen diverticulitis, kunt u advies van de dokter op te volgen om de flare-ups en gevaar voor uw gezondheid te minimaliseren.

Hints

  • Herhaaldelijk gebruik van laxeermiddelen kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid en zal het verlies van darm toon, wat kan leiden tot afhankelijkheid van de darmfunctie veroorzaken. Als het nemen van supplementen af ​​te weren constipatie, op zoek naar een natuurlijke en veilige opties die niet kunstmatig hoeft te stimuleren dikke darm functie.