Hoe te voorkomen dat overtollige huid bij het afslanken

Na het verliezen van een veel gewicht, kan je worden gelaten met onaantrekkelijke overtollige huid. Hoewel u waarschijnlijk voelen en er beter uitzien, kan losse huid opknoping van uw buik, armen, billen of nek je zelfbewust te maken. De huid is het grootste orgaan in je lichaam, dus het voorkomen en minimaliseren van overtollige huid na gewichtsverlies betekent dat het houden van uw hele lichaam gezond en het nemen van maatregelen voor het behoud en de bescherming van uw huid de natuurlijke elasticiteit.

Instructies

•  Afvallen verstandig. Geleidelijk gewichtsverlies is makkelijker te onderhouden, en het geeft je huid meer tijd aan te passen aan uw veranderende vorm.

•  Afvallen als je jong bent. Elasticiteit van de huid neemt af met de leeftijd, zodat de ouder je bent, hoe groter de kans is dat je permanent overtollige huid zal hebben.

•  Eet goed, en onder meer voedsel in uw dieet die de huid voeden. Vette vis bevat heilzame vetzuren die de huid hydrateren. Groene bladgroenten zoals spinazie en kool zijn rijk aan vitamine A en C, die de huid zichzelf te herstellen helpen. Vruchten zoals sinaasappels en bessen bevatten ook veel vitamine C. Olijfolie, avocado's en noten zijn rijk aan vitamine E, die houdt de huid gehydrateerd en helpt bij de regeneratie van nieuwe cellen.

•  Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Focus op toning in plaats van het bouwen van bulk. Aerobic oefening bevordert betere doorbloeding van de huid, waardoor het gezonder en elastisch houden. Verhoog je mager spierweefsel, die zal voldoen aan uw huid en helpen bij het invullen van de ruimten die het gewichtsverlies.

•  Houd uw huid gehydrateerd, vooral als het droog is. Elke vochtinbrengende lotion of crème is prima. Producten die beweren dat ze de huid te houden van rekken zijn niet effectief, hoewel de verzachtende en vitaminen die in hen nuttig kan zijn.

•  Wacht een tijdje na het verliezen van het gewicht vóór een operatie te overwegen om overtollige huid te verwijderen. Afhankelijk van uw leeftijd, genen, de mate van gewichtsverlies en algehele gezondheid, de huid kan een lange tijd om te beginnen krimpen nemen.