Hoe te voorkomen dat obesitas bij kinderen

Hoe te voorkomen dat obesitas bij kinderen

Volgens de American Pediatric Association, 17% van de Amerikaanse kinderen van 2 tot 19 zijn overgewicht, waardoor obesitas lijkt een epidemie. Het zijn een aantal belangrijke factoren die u kunt uitvoeren met het oog op een gezond kind op te voeden en het begin van overgewicht, wat kan leiden tot grotere gezondheidsrisico's voor de rest van hun leven te voorkomen.

Instructies

•  Ontwikkel een plan als een familie over hoe je gezonde eetgewoonten kunnen hebben. Leer uw kinderen hoe om gezond te eten en laat ze helpen bij het plannen maaltijden. Laat de kinderen te helpen koken. Maak er een leuke tijd waar iedereen staanplaatsen in. Kijk hoe trots kinderen zijn op hun prestaties.

•  Maak boodschappen een leuke ervaring. Kinderen kunnen helpen om de lijst en zoek de items in de supermarkt. Leg kleurrijke eten op tafel: groene en gele groenten plus bruin (volkoren) brood. Dit kan het voedsel dat uw kind geholpen bij het uitzoeken zijn.

•  Eet samen en maak familie maaltijden een uitwisseling van ervaringen. Praat over je dag of plannen van uw volgende vakantie. Geweldige tijd had kunnen worden en gedeeld rond een tafel. Beperk uit eten; restaurant menu's hebben de neiging om hoger in calorieën zijn. Als je dat doet eten, maken het alleen voor speciale gelegenheden in plaats van een wekelijkse gebeurtenis. Praat over wat je zult eten voordat je naar het restaurant.

•  Pak je childâ € ™ s lunch voor school. Een school lunch van al-rund vlees hete hond op een volkoren broodje, magere melk, gebakken frietjes en een sinaasappel bevat 764 calorieën en 26,9 gram vet, niet aan natrium of suiker inname te vermelden.

•  Sta op en beweeg met uw kinderen. Elke oefening is een goede manier om calorieën te verbranden. Skip, springtouw, verstoppertje spelen. Een kleine oefening toe te voegen in je dagelijkse routine en die van uw kind zal altijd resulteren in een gezondere levensstijl.

•  Stel een voorbeeld en maak gezond eten van een familie-aangelegenheid. Kinderen zijn veel meer geneigd om uw voorbeeld te volgen. Als u op het leiden van een gezonde levensstijl dan zal het veel gemakkelijker voor u om gezonde eetgewoonten te dwingen met uw kinderen. Door het plegen van gezonde gewoonten als een familie, iedereen kan ondersteunen en stimuleren elkaar. Het maken van kleine veranderingen kan nu een groot verschil in van iedereen € ™ s leven betekenen en zal uw kind de beste kans van het behoud van een gezond gewicht tijdens hun volwassen jaren geven.

Hints

  • Obesitas is niet alleen uw childâ € ™ s probleem. Het is een probleem dat de hele familie moet betrokken worden bij het oplossen.
  • Stel veilige, haalbare doelen die iedereen zal committeren aan en wees realistisch. Werken om gewicht te behouden of te verliezen ongeveer £ 1 per maand.
  • Bijna 25% van speelparken voor kinderen € ™ s dagelijkse calorie-inname komt van snacks. Wees voorzichtig met wat snacks laat je je kind hebt en er zeker van dat u altijd weet wat uw kinderen zich voor snacks.
  • Laat kinderen nooit voor de televisie eten. Kinderen die in de voorkant van de televisie te eten verbruiken 167 meer calorieën voor elk extra uur televisie keken, waaronder een groter percentage van met suiker gezoete dranken, fastfood en andere producten geadverteerd op televisie.
  • Kinderen met overgewicht hebben een grotere risicofactoren, waaronder bot- en gewrichtsproblemen, slaapapneu en sociale en psychologische problemen, zoals het gevoel van eigenwaarde. Er zijn niet alleen gevolgen voor de gezondheid, maar ook sociale gevolgen voor kinderen met overgewicht.