Hoe te voorkomen dat kinderen te veel eten

Hoe te voorkomen dat kinderen te veel eten

Hoe te voorkomen dat kinderen te veel eten. Te veel eten is uitgegroeid tot een groot probleem bij kinderen. Gevolg van het, is het percentage overgewicht onder kinderen onder de 15 jaar dramatisch gestegen over de afgelopen 5 jaar. Om dat te voorkomen, de eerste stap is om te veel eten te controleren bij kinderen en leren ze gezonde eetgewoonten die een leven lang kan duren. Dit is niet zo moeilijk als het klinkt, maar het werkt harder worden naarmate kinderen ouder worden.

Instructies

•  Stel een voorbeeld. Als u een gezonde relatie met voedsel, de kans dat uw kinderen zullen inhaken op het. In plaats van het eten op de vlucht, maak er een gewoonte van om te gaan zitten om te eten, en het gebruik van de maaltijd tijd in te halen op nieuws of delen anekdotes.

•  Gebruik geen kinderen te belonen met voedsel, maar ze niet te straffen door het, ook niet. Bijvoorbeeld, ze niet vertellen dat ze niet zal krijgen ijs, tenzij ze schoon hun kamers en ze niet te kopen chocolade als een beloning voor het zijn rustig tijdens een autorit. In plaats daarvan kiezen voor een non-food beloning of genoegen nemen met een goede ouderwetse lof.

•  Haal de kinderen gebruikt om een eetschema. Kinderen zullen minder honger en minder kans om teveel te eten als ze een gestage tijdschema voor hun maaltijden. Dit is vooral belangrijk met jongere kinderen, die behoefte hebben om vaker te eten vanwege hun hoge mate van activiteit en de stofwisseling.

•  Laat kinderen niet te eten terwijl u TV kijkt. Het is gemakkelijk te laten meeslepen als je geest is bezig ergens anders. Als kinderen zijn iets op tv op het moment dat ze worden gepland om een ​​hapje te kijken, is er niets mis met het opzetten van een kleine tafel en laat ze daar te eten - maar zorg ervoor dat u hen te voorzien van de juiste porties in plaats van hele pakketten van voedsel.

•  Houd de kinderen bezig. Veel kinderen wenden tot overeten als een manier om te gaan met verveling, vooral tijdens de maanden van de zomervakantie. Schrijf je je kinderen in sociale of sportieve activiteiten, indien mogelijk, of een manier vinden om hen bezig terwijl thuis te houden. Bieden eten nooit als een manier om ze bezig te houden terwijl je iets anders doet.

Hints

  • Krijgen kinderen die betrokken zijn bij de bereiding van voedsel. Dit zal hen helpen zich meer bewust worden van wat er in hun maaltijden en voorkomen dat ze gedachteloos eten.
  • Zo vroeg mogelijk. Hoe eerder je kinderen laten kennismaken met een gezonde relatie met voedsel, hoe minder je hoeft te maken over hen te veel eten later.