Hoe te voorkomen dat een vergrote prostaat met een dieet

Een vergrote prostaat, ook bekend als benigne prostaathyperplasie (BPH), is een van de meest voorkomende aandoeningen van oudere mannen. Als mannen bereikt de leeftijd van 40, de prostaat begint te vergroten en de meeste mannen boven de 60 te maken hebben met dit onderwerp. Hoewel er geen manier om volledig te voorkomen dat een vergrote prostaat, veranderingen in levensstijl, met inbegrip van een ander dieet, kan bijdragen tot het behoud van een gezonde prostaat en houden BPH op de baai.

Instructies

•  Blijf gehydrateerd. Infecties van de urinewegen kan de prostaat, die wraps rond de urethra te verstoren, en verergeren reeds gewerkt urine-functie vanwege een vergrote prostaat. Drink minstens acht glazen water per dag om ongewenste bacteriën spoelen van de urinewegen en de blaas.

•  Drink cranberrysap. Cranberry sap verhoogt de zuurgraad van urine, waardoor de urinewegen een onwelkome omgeving van bacteriën die urineweginfecties veroorzaken. Drinken cranberrysap vier keer per dag, naast de acht glazen water moet je arsenaal tegen urineweginfecties verhogen.

•  Verhoog uw inname van omega-3 vetzuren. Omega-3 vetzuren worden gedacht aan prostaatcellen beschermen, en een anti-inflammatoire beïnvloeden. Vissen, zoals zalm, tonijn, forel en andere vette en koud water vissen, zijn grote bronnen van omega-3 vetzuren. U vindt er ook lijnzaadolie en visolie capsules als voedingssupplement pil of poeder.

•  Eet veel fruit. Dit verhoogt uw lichaam de natuurlijke productie van vitamine D, die prostaat gezondheid bevordert.

•  Vermijd snoep en vetten. Obesitas kan prostaat problemen verergeren. Besturing duidelijk van vetrijke en levensmiddelen met veel suiker kan helpen uw algehele gezondheid en uw gezondheid van de prostaat.