Hoe te voorkomen dat diabetes

Hoe te voorkomen dat diabetes

Zoals bij elke andere medische aandoening, te weten hoe om te voorkomen dat diabetes is veel meer dan een beter dan genezen. Aangezien er geen bekende behandeling voor diabetes, de zesde doodsoorzaak in de Verenigde Staten - maatregelen genomen om de ontwikkeling van diabetes voorkomen wordt nog kritischer. Dit geldt vooral als u bepaalde risicofactoren die je maakt een waarschijnlijke kandidaat voor de ziekte.

Instructies

•  Zorg voor een gezond gewicht. De meerderheid van de mensen gediagnosticeerd met diabetes (meestal type 2) overgewicht. Overmatig gewicht en lichaamsvet, vooral rond het midden, verhoogt het risico op het ontwikkelen van diabetes.

•  Ken uw familiegeschiedenis. Uw kans op het ontwikkelen van diabetes op latere leeftijd neemt toe als u een of meer familieleden met de ziekte. Bovendien, Native Americans, Afro-Amerikanen en Hispanics hebben een hoge mate van diabetes.

•  Blijf lichamelijk actief. Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen om diabetes te voorkomen door het beheersen van het gewicht en het verbeteren van de doorbloeding. De oefening is vooral belangrijk als de genetica zet je een verhoogd risico op het ontwikkelen van de ziekte.

•  Eet een evenwichtige voeding, weinig vet en suikers. Omdat diabetes houdt een bijzondere waardevermindering in het lichaam de mogelijkheid om ofwel produceren of gebruiken insuline om suikers om te zetten in energie, is het belangrijk om de hoeveelheid glucose en zetmeel verteerd beperken.

•  Get gecontroleerd. Iedereen boven de leeftijd van 45 moet een bloedglucose meting testschema met hun arts om de 3 jaar. Echter, als er risicofactoren aanwezig zijn, zoals familiegeschiedenis of obesitas, moeten regelmatig testen beginnen op jongere leeftijd.

•  Bewaak uw bloeddruk regelmatig en stappen te ondernemen om het te verminderen, indien van toepassing. Ongeveer 73 procent van de volwassenen met diabetes hebben ook last van een hoge bloeddruk.

•  Verhoog uw inname van verse groenten en fruit. Studies hebben aangetoond dat bioflavonoïden, de pigmenten die vruchten lenen en planten hun kleur, kan de productie van insuline stimuleren en remmen glycation, het proces waarbij beschadigde glucose moleculen binden met eiwitten om geavanceerde glycation eindproducten, of AGE's te creëren. Terwijl de meeste leeftijden zijn onschuldig, anderen storen moleculaire functioneren en bijdragen aan orgel en zenuwbeschadiging. Om beter te begrijpen hoe dit gebeurt, bedenk dan dat glycation is wat de oorzaak van voedsel in de oven tot bruin.

Hints

  • Wees je bewust van dieet of suikervrije voedingsmiddelen die sorbitol bevatten. Sorbitol nature in het lichaam waar het wordt omgezet in fructose. Indien er niet genoeg glucose beschikbaar om deze omzetting te voltooien, de sorbitol niet vrijgemaakt uit cellen. De accumulatie van cellulaire sorbitol is die bijdraagt ​​aan diabetes gerelateerde complicaties.