Hoe te voorkomen constipatie vandaag begint

Hoe te voorkomen constipatie vandaag begint

Als u problemen ondervindt bij het hebben van regelmatige stoelgang, kunt u lijdt aan constipatie. Er zijn verschillende manieren om constipatie te voorkomen met behulp van natuurlijke methoden. Echter, als dit niet werkt, zijn er ook diverse andere over de toonbank en voorschrift constipatie medicijnen die kunnen helpen. Dit artikel zal eerst onderzoeken natuurlijke methoden om constipatie te voorkomen en dan bespreken diverse constipatie medicijnen.

Instructies

•  De eerste stap is om te kijken naar uw huidige dieet te nemen. Zorg ervoor dat u het eten van voedingsmiddelen die veel vezels, vitaminen en mineralen (volle granen, fruit, donkergroene bladgroenten, etc.) bevatten. Neem ook eens een kijkje nemen op uw huidige waterverbruik, zoals u wellicht nodig om het te verhogen. Acht glazen water per dag is een goed doel te schieten voor, zelfs als je niet altijd kan bereiken.

•  U kunt uw dieet aan te vullen met foliumzuur, omdat dit kan helpen om constipatie te voorkomen. Foliumzuur is opgenomen in de meeste multivitaminen, of u kunt foliumzuur supplementen nemen.

•  Een andere natuurlijke remedie die veel mensen gebruiken om constipatie te voorkomen, is aloë vera sap. Aloë vera heeft vele andere voordelen voor de gezondheid als goed.

•  Bedenk hoeveel lichaamsbeweging je krijgt op dit moment. De oefening is een geweldige manier om constipatie te voorkomen, want het houdt "alles bewegen," met inbegrip van uw spijsverteringskanaal.

•  Als u een fervent thee drinker, wilt u misschien gember thee toe te voegen aan uw dagelijkse routine als het is gevonden om constipatie bij sommige individuen te voorkomen.

•  Andere mensen vinden het leuk om te vullen met appel pectine, omdat ze het gevoel dat dit hen helpt om constipatie te voorkomen, dus wilt u misschien overwegen het gebruik van deze methode.

•  Als het gaat om over de toonbank constipatie medicijnen, enkele van de beste die er zijn vezels supplementen zoals Metamucil. Colace is weer een van de meer populaire constipatie medicijnen. Het is heel veilig en zacht. In feite, zijn zwangere vrouwen mogen Colace spaarzaam te nemen, omdat het wordt beschouwd als een van de veiligste en zachtste constipatie medicijnen op de markt, waardoor er geen nadelige gevolgen voor moeder of kind. Zwaardere constipatie medicijnen zijn onder andere Ex-lax, die chemisch dwingt de darmen te bewegen.

•  Er zijn ook recept constipatie medicijnen beschikbaar, en als uw constipatie probleem zich blijft voordoen, kunt u dit probleem te bespreken met uw arts. Zo Amitiza is een recept constipatie medicijn bestemd voor bepaalde volwassenen die lijden aan chronische constipatie, vooral wanneer de precieze oorzaak van de verstopping niet kan worden vastgesteld. (Het is ook FDA goedgekeurd voor de behandeling van bepaalde individuen met IBS).

Hints

  • Wees ervan bewust dat verschillende constipatie huismiddeltjes en constipatie medicijnen effectief zijn voor verschillende mensen. Wat werkt goed voor iemand die je kent misschien helemaal niet werken voor u en vice versa, wat betekent dat je kan nodig zijn om wat trial and error te gebruiken om de beste manieren voor u om te voorkomen constipatie vinden.