Hoe te voorkomen Chronisch Vermoeidheid Syndroom

Hoe te voorkomen Chronisch Vermoeidheid Syndroom

Er is weinig bekend over het ontstaan ​​van het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS). In tegenstelling tot veel andere ziekten, is er geen duidelijke correlatie tussen CVS en eventuele oorzakelijke factoren. Met zo weinig oorzakelijk data en een korte geschiedenis van elk soort onderzoek is het moeilijk om te weten hoe CFS voorkomen of het inderdaad zelfs mogelijk CFS voorkomen.

Instructies

•  Elimineer onnodige stress uit je leven. Veel CVS-patiënten associëren hun eerste aanval met de ziekte met een bijzonder stressvolle moment in hun leven. De stress niet noodzakelijkerwijs uit een negatieve situatie. Het kan ook vanuit een positieve situatie zijn geweest, zoals een bruiloft of een jubileum.

•  Verzorg kleine ziekten snel en volledig. Er is geen direct verband aangetoond tussen de virale of bacteriële infecties en CVS, maar veel mensen met CVS rapport het eerst optrad na een koude of een ander probleem van de luchtwegen.

•  Vermijd langdurige blootstelling aan chemische contaminanten. Laat je huis wanneer het wordt geschilderd. Als je aan het doen zijn het schilderij, draag een masker. Probeer niet om directe blootstelling aan andere chemische stoffen bij inademing of contact te hebben.

•  onthouden van cafeïne, tabak en alcohol. Je moet ook beperken uw inname van suiker en suikervervangers.

•  Oefen matiging in uw levensstijl. Niet uitoefenen, werken of eten om overtollig. Vestigen consistente en voldoende slaap patronen.

•  Wees ervan bewust dat als je al een ziekte die het gevolg is van of veroorzaakt een onderdrukt immuunsysteem, bent u een groter risico voor het ontwikkelen van CVS. Mensen die hun immuunsysteem onderdrukt medisch bepaalde bedoeling hebben ook een verhoogd risico op de ziekte.

•  Remedy terugkerende tandheelkundige en sinus problemen. Abcessen en chronische infecties van de sinussen kan een factor in de ontwikkeling CVS.

•  Neem onmiddellijk actie als u besmet zijn met de ziekte van Pfeiffer. Veel uiteindelijke CVS-patiënten hebben een voorafgaande mononucleosis infectie.

•  Erken dat het CDC heeft onlangs geconcludeerd dat sommige mensen genetisch meer vatbaar voor CVS dan kan zijn voor anderen. Er lijkt een verband tussen mensen die niet goed aanpassen aan veranderingen en het ontstaan ​​van CVS.

Hints

  • Als je voelt dat je bent gevoelig voor CVS, zorgen te maken over hoe om te voorkomen dat het kan leiden tot de stress die het kan veroorzaken. Het beste is om zelf de diagnose te voorkomen en te spreken met uw arts als u denkt dat er een probleem kan zijn.
  • Niet over medicijnen zelf. Er is enige gedachte die terugkerende cursussen van antibiotica, andere voorgeschreven medicijnen en zelfs over de toonbank medicijnen een persoon om CVS kan predisponeren.