Hoe te voorkomen Carbimazol Conversie naar Methimazole

Hoe te voorkomen Carbimazol Conversie naar Methimazole

Methimazole of thiamazole, remt de schildklier gebruiken jodium schildklier hormoon en wordt gebruikt als het voornaamste antithyroid farmaceutische wereldwijd. In de Verenigde Staten, wordt het geneesmiddel gebrandmerkt als tapazole, volgens Daily Med. Echter, in Europa, carbimazol of neomercazole, is het middel van eerste keuze. Omdat carbimazole natuurlijk en snel wordt omgezet in methimazole in het lichaam na toediening, kan niet worden gedetecteerd, dus maatregelen worden genomen om de omzetting te voorkomen. Methimazool wordt gebruikt om de ziekte van Grave en experimentele thyreoïditis in kleine dieren te behandelen, volgens Endocrinologie Journals.

Instructies

•  Stop de omzetting van carbimazol om methimazole voordat methimazole wordt gecreëerd. De reactie is zeer snel als het eenmaal is begonnen. Methimazole een plasma halfwaardetijd van zes tot 15 uur. Het wordt verspreid door het hele lichaam, zoals uitgelegd door Alkam Tripod.

•  Neem een 10 ml bloedmonster van een gezonde patiënt, met behulp van een polyethyleen katheter. Breng het bloed in een reageerbuis.

•  Centrifuge het bloed gedurende 10 minuten om de plasma serumcomponent verkrijgen. Plasma is het medium van de reactie die je gaat om te testen voor en het voorkomen. Koel af tot 4 ° C tijdens het centrifugeren met een standaard laboratorium koelapparaat.

•  Los een kleine hoeveelheid carbimazole in zoutoplossing. Een voldoende hoeveelheid moet 5g, maar je minder kunt gebruiken. Carbimazol kan worden verkregen bij gespecialiseerde laboratoria, volgens Springerlink.

•  Zorg voor een constante pH van 6,0. Het bereiken "acidose" is de belangrijkste maatregel u kunt nemen, omdat veranderingen in de pH van de reactie bevorderen carbimazole tot methimazole, wat het proces u voor preventie. Meet de pH van de oplossing per minuut met behulp van een pH-papier zoals Lakmoespapier, een pH sonde en meter als de steekproef vrij groot, of een pH-indicator-reagens. Een hoge kwaliteit, smalle range kleurstof of papier indicator het beste is voor kleinschalige laboratorium metingen die precisie nodig.

•  Voeg de zoutoplossing opgelost carbimazole het plasma. Meet de oplossing op de aanwezigheid van methimazole onder hoge druk vloeistof chromatografie, zoals beschreven door het Journal of Clinical Pharmacology.