Hoe te voorkomen Braken

Er zijn vele oorzaken van misselijkheid en braken, van reisziekte, voedselvergiftiging, de buikgriep, het drinken van teveel alcohol en zwangerschap. In sommige gevallen kan misselijkheid en braken zijn en zeer snel gaan. In andere gevallen kan het duren voor een lange tijd. Rust is essentieel wanneer de maag is boos op deze manier. Water of andere heldere vloeistoffen nodig zijn rust en vullen het lichaam en complex moeilijk te verteren voedingsmiddelen moeten worden vermeden. Als misselijkheid komt vaak voor u, het eten van gember kan helpen beslechten je maag.

Instructies

Stappen

•  Drink twee grote glazen water op kamertemperatuur zeer langzaam. Wacht 20 minuten en langzaam beginnen om nog twee glazen water te drinken.

•  Eet iets smakeloos zoals crackers of brood. Dit moet genoeg zijn om je maag te beslissen zonder dat enige druk op je.

•  Eet gember heel langzaam en zitten of liggen stil als je de voedingsstoffen op te nemen. Als misselijkheid en braken komen vaak voor problemen die u worden geconfronteerd, kunt u overwegen het eten van gember dagelijks om je maag te versterken.

•  Drink pepermuntthee heel langzaam. Dit heeft de mogelijkheid om zowel verfrissen en u ontspannen. Pepermunt thee is een zachte hulp bij de spijsvertering, die zal helpen om zowel heldere, ontspannen en versterken van de maag.

•  Vermijd het maken van snelle veranderingen in de lichaamstemperatuur via milieu, voedsel of drank. Er is energie in de maag om de lichaamstemperatuur te passen en oververhitting algemeen verhoogt de kans op braken optreden.