Hoe te voorkomen Braken bij kinderen

Hoe te voorkomen Braken bij kinderen

Braken treedt op wanneer iets stimuleert het maagdarmstelsel zeggen dat er een probleem. Deze kan bestaan ​​uit een aantal verschillende dingen, zoals een virus of een ziekte afkomstig van rauw vlees. Kinderen zijn vaak gevoeliger voor braken. Soms braken kan worden voorkomen, maar het duurt een ouder die bereid is waakzaam en alert op zijn kind te zijn. In het besef dat er een probleem is vroeg is de sleutel.

Instructies

•  Regel hoeveel uw kind eet. In het bijzonder wil dat je haar hoeveelheid snoep te monitoren. Het eten van te veel suiker kan een kind te braken en de enige manier om dit te voorkomen is om ervoor te zorgen dat u weet wat er in de mond van uw kind schaden.

•  Cook al het vlees, kip en eieren tot goed gedaan. Onvoldoende verhit voedsel kan leiden tot braken. U kunt ook het braken te voorkomen door het onderwijs van uw kinderen om hun handen te wassen voor en na het hanteren van vlees.

•  Geef uw kind Tylenol sommige kinderen als hij een koorts of hoofdpijn. Hoofdpijn kan soms leiden tot braken, dus als je je kind rust en je te ontdoen van de hoofdpijn, zult u voorkomen dat het braken.

•  Laat uw kind veel water drinken als je denkt dat ze voelt zich niet up-to-par. Water houdt niet alleen het lichaam gehydrateerd, maar reinigt ook het lichaam van toxines. Als je te ontdoen van de gifstoffen die u zal een mogelijke aanval van braken te voorkomen.

•  Meng 1 el. van gember met een beetje water en hebben uw kind drinken. Gember kalmeert een maag zodat het enkel uit wat erin. Als u geen gember, kunt u gebruik maken van gingerale. Slok op de gingerale en dan wachten op je buik om te beginnen zich beter te voelen.

•  Geef uw kind een dosis van een laxeermiddel suspensievloeistof. Dit product neutraliseert het zuur in je maag, zodat je niet het gevoel dat je moet overgeven. Het moet, zodra hij klaagt over buikpijn worden gegeven aan uw kind.

Hints

  • Bel uw arts voor elke braken die afgelopen 24 uur blijft. Houd uw kinderen uit de buurt van andere kinderen die braken. Dit zal voorkomen dat ze eventuele virussen die het braken veroorzaken te vangen.
  • Kinderen die braken in gevaar zijn voor uitdroging. Probeer je kind te krijgen om wat te drinken en als ze niet te plassen in een periode van 12 uur, zal je nodig hebt om haar mee te nemen naar het ziekenhuis.