Hoe te voorkomen Beten van bedwantsen

Hoe te voorkomen Beten van bedwantsen

Heeft je moeder je vertellen, "Laat het bed bugs bite", toen je een kind was? Zo ja, hebt u deze uitdrukking gehoord vele malen zonder echt na te denken. Bed bug bites kan variëren van jeukende en irriterend pijnlijk. Mensen die allergisch zijn heengaan in anafylactische shock. Bedwantsen zijn kleine, roodbruine insecten meestal niet groter dan 3/8 van een inch. Als je hebt ontdekt dat je huis is vergeven van bed bugs, moet u ze verwijderen om verdere beten te voorkomen.

Instructies

•  Bepaal dat je hebt last van insectenbeten. Deze beten zijn vergelijkbaar met muggenbeten en kan verschijnen als jeukende, rode en gezwollen gebieden op uw huid. Als u denkt dat u bedwantsen in uw huis, te beginnen op zoek naar hen.

•  Verwijder al het beddengoed en was ze in de wasmachine op een warme cyclus. Hierdoor zal bedwantsen gevangen in het beddengoed te doden. Was uw pyjama's om ervoor te zorgen geen bedwantsen zitten gevangen in je kleding.

•  Controleer uw matras grondig door het opheffen van het uit je bed en draaien. Omdat bed bugs zijn ongeveer de grootte van lieveheersbeestjes, kunnen ze worden gespot met het blote oog. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te identificeren en te doden. Neem de tijd om alle gebieden rond je bed, met inbegrip van scheuren en spleten tussen uw matras en hoofdeinde inspecteren. Crush bedwantsen dat merk je.

•  Stofzuig uw matras, boxspring en het gebied rond je bed grondig. Als je blijft knuffels in je bed, was ze en leg ze niet in een wasdroger gedurende minstens 30 minuten.

•  Koop een reinigingsmiddel speciaal ontworpen om bedwantsen te doden. Volg de instructies op het reinigingsmiddel toe te passen op uw matras, boxspring en het gebied rond je bed. Indien nodig, kunt u het beste een nieuwe matras en boxspring kopen, vooral als ze oud en bevatten scheuren of barsten.

Hints

  • Als u denkt dat uw hele huis is vergeven van de bed bugs, bel een licentie ongediertebestrijding specialist.
  • Tijdens het verblijf in hotels, inspecteren het bed, lakens en matras voorafgaand aan het slapen. Als je gelooft het bed is aangetast door bedwantsen, informeren de receptie en kamers wisselen of hotels.