Hoe te voorkomen Anemie Associated Met Bone Marrow Disease

Hoe te voorkomen Anemie Associated Met Bone Marrow Disease

Beenmerg ziekte leidt vaak tot verschillende soorten anemie dat sommige of alle typen bloedcellen aantasten. Er zijn manieren om anemie geassocieerd met beenmerg ziekte te voorkomen, maar het is onvermijdelijk bij bepaalde condities.

Instructies

Voorkom Anemie Associated Met Bone Marrow Disease

•  Monitor uw witte bloedcellen, rode bloedcellen en bloedplaatjes om zeker te zijn dat je lichaam die aanzienlijke hoeveelheden van elk. Uw arts kan deze niveaus met bloedonderzoek te controleren en misschien zelfs willen kijken naar de hoeveelheid van elk van de vijf soorten witte bloedcellen, afhankelijk van de ernst van uw beenmerg problemen.

•  Zoek de oorzaak van eventuele schommelingen in uw bloedcellen. Uw arts moet kunnen de wijziging vitaminegebrek, veel ijzer of andere oorzaak sporen.

•  Stappen te ondernemen om uw bloedcellen te corrigeren zo snel mogelijk. Behandelingen zoals vitamine supplementen kan tot enkele weken tot een afnemend aantal bloedcellen tegengaan. Uw arts kan wensen duurdere en snellere methoden zoals bloedtransfusies gebruiken als anemie geassocieerd met uw beenmerg ziekte zal leiden tot ernstige complicaties voor uw behandeling.

•  Beperk uw blootstelling aan benzeen producten, verfdampen, sigarettenrook en herbiciden. Deze gassen kunnen aplastische anemie in het beenmerg patiënten met de ziekte veroorzaken.

•  Bereken de risico's van het worden bloedarmoede na bestraling voor uw beenmerg ziekte. Aplastische anemie wordt gedacht dat later dit type behandeling en sommige medische professionals gebruiken bloedtransfusies te voorkomen. De kans op aplastische anemie wordt gedacht toenemen met elke volgende stralingsbehandeling.

•  Overweeg om een beenmergtransplantatie als uw toestand is levensbedreigend. Je lichaam zal moeten worden behandeld met straling om uw ziekte te verzwakken, zodat je immuunsysteem niet het nieuwe beenmerg vallen. Er zijn post-procedurele medicijnen die je moet nemen om anemie geassocieerd met het hebben van een transplantaat te voorkomen.

Hints

  • Beenmerg patiënten met de ziekte moet worden met bloedtesten gedaan ten minste maandelijks en eventueel tweewekelijks of wekelijks wanneer de toestand is op zijn slechtst.
  • Kankerpatiënten en mensen die zijn behandeld voor de ziekte van Hodgkin en acute lymfatische leukemie waarschijnlijk beenmerg problemen die kunnen leiden tot chronische bloedarmoede ontwikkelen.
  • Zorg ervoor dat u om uit te vinden als je nodig hebt om het immuunsysteem boosters te nemen tijdens het beenmerg behandeling van de ziekte te helpen bestrijden infecties die bloedarmoede kunnen veroorzaken.