Hoe te voorkomen Aften (zweertjes in de mond)

Kreeg een pijnlijke pijnlijke kanker? Aften aka zweertjes in de mond zijn het gevolg van een virale infectie. Aften zijn meestal te vinden op de tong en de binnenste schaamlippen. Hoewel er een paar pijnlijke kanker remedies en beschikbaar, vroege preventie behandeling is de beste manier om aften te voorkomen. Hier zijn een paar tips over hoe je aften van de vorming.

Instructies

•  Vermijd het eten van een overvloed aan zeer zure vruchten zoals sinaasappels of grapefruits. Hoge concentraties van zuur uit deze citrusvruchten is een veel voorkomende oorzaak van aften in de mond.

•  Probeer uw stress te verminderen. Studies tonen aan dat stress kan leiden tot verhoogde hoeveelheden van aften. Oefen een paar stress oefeningen minstens een paar keer per dag als je een stressvol leven te leiden.

•  Vermijd het gebruik van tandpasta met natriumlaurylsulfaat (SLS). SLS is wat maakt de tandpasta schuim en is geweest weet om drastisch te verhogen pijnlijke kanker tarieven onder de gebruikers. In plaats daarvan een natuurlijk merk tandpasta dat SLS bevat.

•  Blijf weg van ijzersupplementen. Mensen met een hoge dagelijkse inname van ijzer zijn kennis al meer kans op aften te ontwikkelen zijn.