Hoe te vlooienbeten Identificeer voor mensen

Hoe te vlooienbeten Identificeer voor mensen

Vlooienbeten op mensen zijn niet erg gebruikelijk, omdat deze beestjes meestal niet willen wonen op mensen. Zij zullen echter beet een persoon als dat individu rond is besmet dieren zoals honden of katten. Omdat ze ziektes kunnen dragen, moet vlooien worden verzorgd onmiddellijk. Elk huisdier eigenaar moet de basisinformatie over hoe u vlooienbeten identificeren op mensen te leren kennen.

Instructies

•  Voer uw handen langs de fronten en achterkant van je enkels en onderbenen te controleren op oneffenheden. Vlooienbeten op mensen hebben de neiging om op deze locatie sinds huisdieren zijn veel korter dan mensen.

•  Inspecteer elke bultjes op je benen met je ogen. Als ze rood, verder met de volgende stap, omdat ze kunnen worden vlooienbeten op mensen.

•  Besteed aandacht aan deze kleine hobbels. Als ze beginnen te jeuken, betekent dit meestal dat ze zijn vlooienbeten op mensen als alle voorgaande stappen optellen ook.

•  Kijk voor potentiële allergische reactie op vlooienbeten op mensen. Typisch, netelroos en huiduitslag wijzen op een allergie. Dit moet verdwijnen binnen een dag.

Hints

  • Vlooien die leven op knaagdieren kunnen ook mensen bijten en doorgeven aan de ziekte aan hen.